Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μποϊκοτάζ στα προϊόντα Nestle! - Nestlé και ιδιωτικοποίηση νερού - BINTEO





Nestlé και ιδιωτικοποίηση νερού

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nestle μιλάει για την ιδιωτικοποίηση του νερού και προσπαθεί να περάσει το δικό του μήνυμα. Λέμε 'προσπαθεί', γιατί αν διαβάσει κανείς ανάμεσα στις γραμμές μόνο
εμμετός θα του έρθει..
Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά πρϊόν προς πώληση
Η εταιρία του προσφέρει θέσεις εργασίας αλλά πρέπει να δουλεύουμε παραπάνω ώρες για να έχουμε θέσεις εργασίας... (ε....;)
Και στο τέλος καταλήγει με ένα ανατριχιαστικό θαυμασμό για... δείτε τo βίντεο!



Είναι γνωστό ότι η Nestle κάνει μεγάλες δουλειές με την εμφιάλωση νερού.
Επίσης είναι γνωστό για τα μεταλλαγμένα της και τα προϊόντα της που είναι σκέτα δηλητήρια.

Εκεί όμως που βρίσκεται το 'ζουμί' των λεγομένων του γκόλντεν μπόυ είναι στο θαυμασμό του για .. τον αποπληθυσμό! Δεν το πιάσατε; Όλη η θεωρία της μελλοντικής κοινωνίας βασίζεται στη ρομποτοποίηση εργασίας, άρα εφόσον λίγα χέρια θα είναι απαραίτητα, οι υπόλοιποι περισσεύουν!

Ήδη η πρόβα κι εφαρμογή έχει ξεκινήσει, η αυτοματοποίηση σε πολλούς τομείς εργασίας είναι ένας ακόμα παράγοντας για την δημιουργία της παγκόσμιας ανεργίας. Και μετά μπαίνει ο εκβιασμός: Τι; δεν θέλεις αυτή τη δουλειά γιατί είναι φτηνή και μολύνει το περιβάλλον; Δεν έχεις πολλά περιθώρια, κάποιος άλλος με λιγότερη συνείδηση από σένα θα την πάρει! Σας κάναμε ανέργους, για να σας κάνουμε σκλάβους!

Μην πάτε μακριά, πάτε μέχρι τις Σκουριές, μέχρι τα Οινόφυτα, μέχρι το Βόλο.... Κι αν επιμένετε να πάτε πιο μακριά, πάτε μέχρι την Αφρική, την Κίνα, τη Λατινική Αμερική.

Κι αν εκ πρώτης όψεως το θέμα της ταινίας είναι η ιδιωτικοποίηση των υδάτων, εκ δεύτερης και πιο ουσιαστικής, είναι ο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!

Προς τα εκεί συμβάλλουν με τον ύπουλο και υποκριτικό τους ρόλο και διάφορα 'πρωτοπόρα' και 'εμπνευσμένα' κινήματα τύπου Zeitgeist, που υπόσχονται ένα μέλλον με τα ρομπότ να δουλεύουν για 'μας'! Μόνο που στο 'μας', δεν είμαστε 'εμείς' αλλά εκείνη η σατανοπαρέα, η παγκόσμια ελίτ της μιας χούφτας που έχει καταφέρει με τα τσιράκια της σαν τον τύπο της Νestle, να κουμαντάρει τα υπόλοιπα δις ανθρώπων. Ελέγχεις την τροφή; Ελέγχεις τους λαούς! Και το νερό είναι πρώτο και πάνω απ' όλα!!!

Όσο υπάρχει ακόμα πλειοψηφία που εκπορνεύεται και δουλεύει γι' αυτούς, οι παγκόσμιοι νταβατζήδες θα κάνουν τη δουλειά τους. Θα προχωρούν στο σχέδιο μείωσης κι ελέγχου του πληθυσμού και μέσα στη λίστα είναι και... οι που@@@@ες....

Η μόνη λύση: Αυτοί που αντιστέκονται να γίνουν η πλειοψηφία!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!




Να με τι μοιάζει το βλέμμα κάποιου που έχει πουλήσει την ψυχή του και στα μάτια του υπάρχει κενό...
Τα συλλυπητήρια μας στους εραστές του φραπέ.... αν ξέρατε μόνο τι πίνετε....

© AllNewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου