Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Πληρώθηκε η συνδεδεμένη για το βαμβάκι

Στο ύψος των 71,6 ευρώ το στρέμμα έφτασε η συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος, που από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε να πιστώνεται στους λογαριασμούς των βαμβακοπαραγωγών, επιβεβαιώνοντας όσα έγραφε την Δευτέρα το AgroNews. Παράλληλα, ξεκίνησε να πιστώνεται και η αντίστοιχη ενίσχυση της συνδεδεμένης τεύτλων.




Οι συνολικές πιστώσεις που διατέθηκαν στους βαμβακοπαραγωγούς φτάνουν τα 176,6 εκατ. ευρώ, ενώ στους τευτλοπαραγωγούς τα 2,3 εκατ. ευρώ.
Από νωρίς το πρωί αγρότες, που απευθύνθηκαν στις τράπεζες λάμβαναν την απάντηση, "ότι τα υποκαταστήματα έχουν εντολή προετοιμασίας πληρωμών από το απόγευμα της Τρίτης". Έτσι και έγινε στην πράξη, με τα χρήματα να πιστώνονται, αλλά να εξακολουθούν να μη φαίνονται στο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως αναφέρουν παραγωγοί στο AgroNews.

Να σημειωθεί ότι οι πιστώσεις δεν έγιναν τη Δευτέρα, καθώς από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έκαναν λόγω για προβλήματα δικτύου και γενικά τεχνικής φύσης, τα οποία ευθύνονται για την καθυστέρηση της πληρωμής, μεταφέροντάς της –όπως έλεγαν οι αρμόδιοι χτες- για την Τρίτη.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου