Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Έρχεται ο Πούτιν στην Ελλάδα...



Ταξίδι στη χώρα μας θα έχει το προσεχές διάστημα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Βλάντιμιρ Πούτιν.
Έτσι όπως όλα δείχνουν λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ρώσος ηγέτης θα μεταβεί στις 28 Μαΐου στο Άγιο Όρος, ενώ μια ημέρα πριν, στις 27 θα περάσει κι από την Αθήνα όπου γίνονται προσπάθειες από ελληνικής πλευράς να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα!
Στο πρόγραμμα του Βλάντιμιρ Πούτιν, επίσημα, δεν υπάρχει επίσκεψη με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όμως είναι γνωστό στους πολιτικούς κύκλους ότι το Μέγαρο Μαξίμου καταβάλλει υπερπροσπάθεια προκειμένου να πείσει το Κρεμλίνο για τη συνάντηση.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το ταξίδι της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, στη Μόσχα, για το οποίο σας ενημερώσαμε το μεσημέρι, και το οποίο επί της ουσίας, προγραμματίστηκε για να αλλάξει το κακό κλίμα σε βάρος της χώρας μας από τους ομολογουμένως επιφανειακούς χειρισμούς του Μαξίμου στις παλαιότερες επαφές με το Κρεμλίνο.
Από την άλλη πλευρά, ο Ρώσος Πρόεδρος είναι εξόχως επιφυλακτικός αφού δεν επιθυμεί η ελληνική πλευρά να χρησιμοποιήσει τη συνάντηση μόνο για επικοινωνιακούς λόγους όπως έγινε στο παρελθόν.
Κοινώς, ο Βλαντιμιρ Πούτιν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα αφού στις κατ' ίδίαν επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα, άλλα ειπώθηκαν - από την ελληνική κυβέρνηση - και άλλα έγιναν.

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου