Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Τεχνική βλάβη πάει τη συνδεδεμένη βάμβακος για Τρίτη

Σε προβλήματα δικτύου και γενικά τεχνικής φύσης ρίχνουν την ευθύνη της μη πληρωμής –τη Δευτέρα 4 Απριλίου - της συνδεδεμένης ενίσχυσης βάμβακος, από τον οργανισμό των πληρωμών κι ενώ οι παραγωγοί περιμένουν και πώς και πώς, να πάρουν τα συγκεκριμένα χρήματα, τα οποία θα πάνε για να καλύψουν έξοδα καλλιεργητικής φύσης.




Σύμφωνα με πληροφορίες από βαμβακοπαραγωγούς που μπαίνουν στο σύστημα, μη βλέποντας χρήματα και οι οποίοι επικοινώνησαν με τα κεντρικά της Δομοκού, στελέχη του οργανισμού αποδίδουν τη μη πληρωμή σε τεχνικής φύσεως προβλήματα, μεταφέροντάς την για το πρωί της Τρίτης.
Σημειώνεται πως με βάση όσα έχει πει ο πρόεδρος του οργανισμού Αντώνης Μωϋσίδης, η ενίσχυση πρόκειται να πιστωθεί το διάστημα μεταξύ 4-6 Απριλίου.

Σημειωτέον ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δημοσιευτεί στη Διαύγεια η σχετική απόφαση, η οποία θα ορίζει το ύψος της εν λόγω ενίσχυσης.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου