Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ



Συντάχθηκε απο τον/την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   

http://img3.imageshack.us/img3/1811/jpgyj.jpg
Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι ένα καθαρά λαϊκό κίνημα από απλούς Έλληνες πολίτες, δημιουργημένο απο τα ΣΠΛΑΧΝΑ του λαού και όχι από πολιτικά τζάκια, που θέλει μαζί με το λαό, έχοντας επίγνωση του χρέους προς την πατρίδα, να κάνει τα λόγια πράξεις, να οδηγήσει την Ελλάδα στην οικονομική ανάπτυξη και ευημερία και να επανακτήσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπειά της προς κάθε κατεύθυνση.
Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ως κίνημα λαού, θα προχωρήσει μαχητικά και αδέσμευτα, στη βαθιά πολιτική και κοινωνική αλλαγή, στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως προσδοκά ο ελληνικός λαός, μέσα από τα νέα δεδομένα και τις διαδικασίες ενός σύγχρονου δημοκρατικού πολιτεύματος.
Θα αποδείξει με έργα και όχι με λόγια ότι δεν είναι επανάληψη παλαιών, ξεπερασμένων διεφθαρμένων και διαπλεκομένων πολιτικών. Ότι δεν περιχαρακώνεται πίσω από νεκρά πολιτικά δόγματα και κάτω από ανέκφραστες ταμπέλες και ετικέτες προκαταλήψεων και κομματικών αγκυλώσεων.
Το ΟΡΑΜΑ μας απεικονίζεται εύγλωττα τόσο στο λογότυπό μας, όσο και στο όνομα. Τρία στοιχεία το απαρτίζουν. Ο Αιώνιος Ήλιοςμας, ο καταγάλανος Ουρανός μας και οι Κίονες του Αιώνιου Πολιτισμού μας, που συνάμα είναι και πολιτισμός ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Ο Αιώνιος Ήλιος, που συμβολίζει το Φώς που αυτός ο τόπος έδωσε απλόχερα στην οικουμένη με το πνεύμα του.
Ο καταγάλανος Ουρανός, που συμβολίζει την Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Και οι Κίονες, που συμβολίζουν το Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα,το πνεύμα του Αριστοτέλη, του Σοφοκλή, του Αισχύλου, του Σωκράτη, του Περικλή.
Και η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Το όνομά μας, που δεν εννοεί ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο αυτό που λέει.
Μια ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ Ελλάδα, που γεννιέται μέσα απο τις στάχτες του παλαιοκομματισμού και της διαφθοράς που τον συνόδευε.
Μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Ελλάδα, έτσι όπως την οραματίζονται οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ!


http://neaellada.org.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου