Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ…

ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ.... ΓΙΑΤΙ???

Η αλήθεια όμως είναι, πως ίσως για πρώτη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου, αυτό που τρομάζει περισσότερο, δεν είναι η παρουσία του εφιάλτη της τρομοκρατίας στη ροή των τρεχουσών εξελίξεων, αλλά το πραγματικό κίνητρο και οι πραγματικές αιτίες της «θεωρητικά» ανερμήνευτης απουσίας του.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ...

Έτσι τουλάχιστον δείχνουν όλα τα δεδομένα.
 
Να υποθέσουμε πως προσυπέγραψε ένα ιδιότυπο «σύμφωνο ανακωχής» με τους χορογράφους των πολιτικών διεργασιών και εξελίξεων???
Να υποθέσουμε δια της ει άτοπον απαγωγής, ότι ταυτίζεται ή ότι τουλάχιστον οι εγκέφαλοι και οργανωτές της αποτελούν μέρος ή συγκοινωνούντα δοχεία με αυτούς ακριβώς τους χορογράφους???

Το βέβαιο είναι πως σε συνθήκες γενικευμένης αντικοινωνικής και αντεθνικής επίθεσης, οι «δυναμιτάκηδες» της «επανάστασης», αφήνουν το πολιτικό σύστημα απερίσπαστο να μεγαλουργήσει.

Το βέβαιο επίσης είναι, πως αν οι προθέσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος, τότε...

Εκ των πραγμάτων προκύπτει πως τα «μπαρουτοκαπνισμένα μυαλά» που επί δεκαετίες ολόκληρες σχεδίαζαν και εκτελούσαν τους «εχθρούς του λαού», ξαφνικά περιέπεσαν σε μια νιρβάνα που δεν περνά απαρατήρητη...

Να υποθέσουμε πως ξαφνικά εξέλειπαν ως δια μαγείας οι «εχθροί του λαού», και ελλείψει «εμπορεύματος» έμειναν άνεργοι οι φυτιλάκηδες «επαναστάτες»???
Ή μήπως να επαναβεβαιώσουμε την βαθύτατη πεποίθησή μας, πως και στο δικό τους αιματοβαμμένο σενάριο ο εχθρός είναι ένας και μόνο: Ο εχθρός λαός δηλαδή, τον οποίο στις μέρες μας έχουν εμπιστευθεί σε χέρια ικανά να τον ποδηγετήσουν και να τον εξοντώσουν???

Όλα τα παραπάνω, ενδέχεται για πολλούς να ακούγονται τουλάχιστον ως χαριτωμένα ευφυολογήματα...

Η αλήθεια όμως είναι, πως ίσως για πρώτη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου, αυτό που τρομάζει περισσότερο, δεν είναι η παρουσία του εφιάλτη της τρομοκρατίας στη ροή των τρεχουσών εξελίξεων, αλλά το πραγματικό κίνητρο και οι πραγματικές αιτίες της «θεωρητικά» ανερμήνευτης απουσίας του.

Φταίει το γεγονός ότι την εξάρθρωσε – όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται – ο πολλά βαρύς Χρυσοχοίδης???
Πρόκειται για ένα «συμφωνημένο» πρωτόκολλο «τιμής» που τηρείται ευλαβικά από όλα τα μέρη???
Ή μήπως παραμένει σε μια ιδιότυπη «χειμερία νάρκη» ως χρήσιμη εφεδρεία του συστήματος, που περιμένει την κατάλληλη στιγμή να εμφανιστεί για να εξασφαλίσει το εξιλαστήριο θύμα που χρειάζεται το σύστημα για να ξεπλύνει στο αίμα του το σύνολο των πολιτικών του ανομιών, με την προϋπόθεση ότι αυτές πρώτα θα έχουν ολοκληρωθεί και η Ελληνική κοινωνία θα έχει οδηγηθεί στον εθνικό και κοινωνικό Καιάδα που της ετοιμάζουν???

Η ΕΥΠ αλήθεια έχει κάτι να πει επ αυτού???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου