Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ελληνοσερβική Αυτοκρατορία κυρίαρχη στα Βαλκάνια!!!


 

empire

Για το μεγάλο και σημαντικό σίγουρα ερώτημα των διεθνών συμμαχιών της Ελλάδας πολλοί έχουν πει σε διάφορες φάσεις πολλά και διάφορα.
Ακόμα και την θέση ότι... πρέπει να συμμαχήσουμε με την Τουρκία (!) κάνοντας μια «Ελληνοτουρκική συνομοσπονδία» που θα έχει μεγάλο μέλλον στην περιοχή!... Κάτι που βέβαια αποτελεί τεράστια βεβήλωση κατά της Ελληνικής Ιστορίας, αφού ΔΕΝ γίνεται εμείς οι Έλληνες να ξεχάσουμε τα μύρια όσα δεινά τράβηξε ο Λαός ΜΑΣ από τους βάρβαρους απόγονους του Αττίλα και του Τζένγκις Χαν (σφαγές και δολοφονίες, εμπρησμούς και βιασμούς, ληστείες και πλιάτσικα...)!
Γιατί αυτά ακριβώς κάνουν οι Μογγόλοι από την ημέρα που εμφανίστηκαν στην περιοχή μας – δυστυχία μας! – και, το ακόμα χειρότερο, συνεχίζουν ΚΑΙ σήμερα να στρέφονται κατά των Ελλήνων, δολοφονώντας μας όποτε τους δίνεται η ευκαιρία (περιπτώσεις Ιμίων, Ισαάκ-Σολωμού, Ηλιάκη κτλ.)...

Ο κάθε Έλληνας λοιπόν πρέπει να λέει ένα βροντερό ΟΧΙ σε κάθε προσπάθεια «συμμαχίας» ή «φιλίας» μας μαζί με τους προαιώνιους Εχθρούς του Έθνους ΜΑΣ, όπως είναι οι Τουρκομόγγολοι ή και οι Αλβανοί: δύο λαοί φιδιών, που και στις μέρες μας συνεχίζουν όχι μόνο να κατέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ (γιατί «παράνομα» θα το γράψω μια άλλη φορά!) Ελληνικά Εδάφη, αλλά έχουν το θράσος να διεκδικούν και άλλα κομμάτια της Ελεύθερης Ελληνικής ΜΑΣ Γης!... Καμία λοιπόν «φιλία» και καμία «συνεργασία» με τους Τουρκαλβανούς διώκτες του Ελληνισμού, που είναι οι βασικοί μας γεωπολιτικοί Εχθροί στον κόσμο και στην περιοχή μας!

Δέχομαι όμως ότι στην διεθνή πολιτική είναι απαραίτητο για την κάθε χώρα, και όχι μόνο για χώρες σαν την Ελλάδα αλλά αυτό ισχύει και για υπερδυνάμεις, να έχει συμμαχίες και να κάνει έξυπνη και, πάνω απ’ όλα Πατριωτική πολιτική, στις συμμαχίες της αυτές. Αλλά πρέπει απαραίτητα αυτές οι συμμαχίες να είναι με Έθνη που δεν διάκεινται εχθρικά απέναντί μας, αλλά έχει αποδειχτεί στην Ιστορία – παλαιότερη και πιο καινούρια – ότι είναι μαζί μας και μας υποστηρίζουν στα Εθνικά μας προβλήματα! Και αυτά τα Έθνη είναι πρώτα από όλα αυτά του Ορθόδοξου Τόξου, κυρίως η Ρωσία (παγκόσμια υπερδύναμη παλιά και τώρα) και, στην βαλκανική χερσόνησο, η Σερβία...

Είναι χίλια τοις εκατό αναγκαίο για την Ελλάδα ΜΑΣ ο σχηματισμός όχι απλά άξονα, αλλά δυναμικής συμμαχίας με την Σερβία, που θα ωφελήσει και τα δύο Έθνη και θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της περιοχής! Σπάζοντας μια για πάντα τον «τσαμπουκά» του χυδαίου ανθελληνικού-αντισερβικού άξονα Τουρκίας-Αλβανίας, που συνεχίζει να μας κλέβει Εδάφη και επιρροή και απειλεί να μας στραγγαλίσει και να μας γενοκτονήσει: ΚΑΙ τους Έλληνες ΚΑΙ τους Σέρβους!!!
Έχοντας μάλιστα την απόλυτη υποστήριξη του καταραμένου διεθνούς σιωνισμού και των απανταχού Οβριών, οι οποίοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις της Δύσης, τις μεγάλες τράπεζες και τα διεθνή ΜΜΕ, και πριν από κάποια χρόνια είχαν εξαπολύσει διεθνή εκστρατεία συκοφάντησης και δυσφήμησης εναντίον της Ορθόδοξης Σερβίας!... Και κατάφεραν – λογικό, αφού ΟΛΟΙ είχαν στραφεί εναντίον της – να την συρρικνώσουν ακόμα πιο πολύ εδαφικά, κλέβοντάς της το 100% ΣΕΡΒΙΚΟ Κοσσυφοπέδιο, που το έκαναν αλβανικό, ενώ στην κυβέρνηση της φιλελληνικής αυτής χώρας εγκατέστησαν «Σέρβους» Κουϊσλιγκς... Δηλ. ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, που δέχτηκαν τον ακρωτηριασμό της Πατρίδας τους!

Αυτό που γινόταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια κατά της Σερβίας, σήμερα το δέχεται από τους Εβραιομασόνους μία άλλη Ορθόδοξη χώρα που τους έχει μπει στο μάτι και που δεν ησυχάζουν να την βλέπουν να συνεχίζει περήφανα να υπάρχει: Η δική ΜΑΣ! Γι’ αυτό και φέρανε πρωθυπουργό έναν Εβραιοαμερικάνο πολιτικό σατανά, που με μεγάλο μίσος για το Έθνος ΜΑΣ μέσα σε δύο μόλις χρόνια διέλυσε την Ελλάδα και κατέστρεψε τους Έλληνες... Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται σήμερα η Πατρίδα ΜΑΣ, με ανυπολόγιστες συνέπειες, πόσο μάλλον που τα άτομα που την κυβερνούν δεν είναι ή δεν αισθάνονται Έλληνες, όπως συμβαίνει και με τον πρωθυπουργό-τραπεζίτη που ανέλαβε μετά τον Εβραίο Τζέφρυ, τον Ευαγγελικό-προτεστάντη Λουκά Παπαδήμ-ι-ο, με την Ολλανδο-ασιάτισσα γυναίκα και με τις γνωστές διεθνιστικές αντιλήψεις...

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ λοιπόν για την επιβίωση του Έθνους ΜΑΣ, Εδώ και Τώρα, η ένταξή μας στο Ορθόδοξο Τόξο: Ελλάδα-Σερβία-Ρωσία! Αλλά για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει ο τόπος μας από τους Ανθέλληνες κυβερνώντες «μας», που χωρίς να έχουν καμία εντολή από τον Ελληνικό Λαό, εξακολουθούν να παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, συνεχίζοντας το καταστροφικό αντεθνικό τους έργο... Και ύστερα να προβούμε στην τόσο αναγκαία αυτή κίνηση στην εξωτερική μας πολιτική, που θα μας επιτρέψει όχι απλά να επιβιώσουμε σαν Έθνος, αλλά και να μεγαλουργήσουμε, μεγαλώνοντας εδαφικά την Ελλάδα!

Γίνομαι πιο συγκεκριμένη. Η συμμαχία μας με την Σερβία στα Βαλκάνια, με την δυναμική Ελληνοσερβική Ενότητα, εξασφαλίζει καταρχήν στα δύο Ορθόδοξα Έθνη την επιβίωσή τους! Γιατί άλλο είναι να αγωνίζονται από μόνα τους να σωθούν από την σιωνιστική λαίλαπα και άλλο μαζί ενωμένα!... Έλληνες και Σέρβοι μαζί πολλαπλασιάζουμε την γεωπολιτική μας δύναμη και γινόμαστε πανίσχυρο τείχος ενάντια στα τουρκικά και τα αλβανικά σχέδια! Και αλλάζουμε συθέμελα ολόκληρη την εικόνα της περιοχής!

Εγώ μίλησα με τους Φίλους μας τους Σέρβους Εθνικιστές, που είναι πολύ Φιλέλληνες, και άλλωστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προϋπόθεση για να δεχτώ εγώ κάποιον ξένο είναι: να αποδεικνύει συνέχεια ΕΜΠΡΑΚΤΑ την αγάπη του για την Ελλάδα! Αλλιώς δεν μπορώ πολύ απλά να τον δεχτώ... Αυτοί λοιπόν οι Σέρβοι αποδεδειγμένοι Φίλοι του Ελληνισμού (Εθνικιστική Οργάνωση “Srpski Mastiff”-«Σερβικό Μαστίφ») συμφωνούν πάρα πολύ με την Ιδέα να κάνουμε ισχυρό γεωπολιτικό άξονα Ελλάδας-Σερβίας με ΚΟΙΝΑ σύνορα, αφού αυτή ακριβώς η συμμαχία θα αλλάξει τους συσχετισμούς των συνόρων στην περιοχή και θα αποκαταστήσει την νομιμότητα και την δικαιοσύνη!

Θα διαλύσει πρώτα-πρώτα τα δύο ψεύτικα κρατίδια που έφτιαξαν στα Βαλκάνια ο Σόρος (ως κέντρα παραγωγής ναρκωτικών) και οι Αμερικάνοι Σιωνιστές, για να τα κάνουν στρατιωτικές τους βάσεις κατά της Ρωσίας και της Ορθοδοξίας: το κρατίδιο των Σκοπίων (γυφτοσκοπιανοί) και το κρατίδιο του Κοσσυφοπεδίου (τουρκομογγόλοι)! Πρέπει η Ελληνοσερβική Συμμαχία να δώσει το διπλό σύνθημα: Η Μακεδονία είναι Ελληνική! Το Κόσοβο είναι Σερβικό! Αυτά τα λέει η ίδια η Ιστορία και μετά τα λέει η Σόνια και οι Φίλοι μου οι Σέρβοι «ακραίοι» (έτσι πάντα αποκαλούν τους Πατριώτες οι Εθνοπροδότες...) Εθνικιστές!...
Εδώ και Τώρα λοιπόν ΔΙΑΛΥΣΗ των δύο ψευδοκρατών, που κατέχουν παράνομα αντίστοιχα Ελληνικά και Σερβικά Εδάφη και που ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν στην Ιστορία: τα Σκόπια φτιάχτηκαν τεχνητά το 1991 – υπό τον Εβραίο Μωϋσέγιεφ, δήθεν Γκλιγκόροφ – και το Κόσοβο δήλωσε πραξικοπηματικά την ανεξαρτησία του το 2008... Και τα δύο ήταν επινόηση – τυχαίο; – ενός άλλου Οβριού, ονόματι Τίτο! Ναι, αυτός ο Εβραίος κατασκεύασε το ανύπαρκτο σλαβικό «μακεδονικό» Έθνος, για να μας αρπάξει την Μακεδονία ΜΑΣ, και αυτός επίσης έδωσε τα γνωστά δικαιώματα στις αλβανικές σφήκες του Κοσσυφοπεδίου, με μοναδικό σκοπό να αρπάξει την ΚΑΘΑΡΑ Σερβική αυτή περιοχή από την Σερβία... Και αυτά τα έκανε γιατί, όπως κάθε ομόφυλός του, ο Τίτο μισούσε την Ελλάδα και την Σερβία!

Ελληνοσερβική Συμμαχία λοιπόν! Ή, ακόμα καλύτερα Ελληνοσερβική Συνομοσπονδία!!! Όπως είχε προτείνει κάποτε ο Μιλόσεβιτς και οι δικοί «μας» οι δημοκράτες ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, στρεφόμενοι έτσι κατά των Ελληνικών συμφερόντων! Και μας απομόνωσαν από τους ΜΟΝΟΥΣ φυσικούς μας συμμάχους στην περιοχή, δηλ. τους Αδελφούς Σέρβους... Αλλά ο απώτερος σκοπός είναι η Ελληνοσερβική Αυτοκρατορία, η μεγαλύτερη δύναμη των Βαλκανίων και όχι μόνο! Με: διάλυση των ψευδοκρατών των Σκοπίων και του Κοσόβου, μοίρασμα της Αλβανίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Σερβία (εμείς θα πάρουμε πίσω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Βόρεια Ήπειρο!), αλλά και αργότερα εδαφική ολοκλήρωση του Ελληνισμού, με στόχο βέβαια την Κωνσταντινούπολη σαν πρωτεύουσα της Ελλάδος! Είναι όλα αυτά «ουτοπικά»; Καθόλου, αφού μπορούν να γίνουν, και στηρίζονται και στην γεωπολιτική μας ισχύ – σε συμμαχία με Σερβία και Ρωσία – αλλά και στο διεθνές δίκαιο! Τίποτα από αυτά όλα ΔΕΝ είναι «ουτοπικό»!...

Φυσικά στην Συμμαχία Ελλάδας-Σερβίας θα προσχωρήσει και πάλι στην Σερβία το Μαυροβούνιο, που σε τελική ανάλυση αποτελείται από 100% Σέρβους. Όσο για το πολύ ευαίσθητο θέμα των Σκοπίων, εγώ βέβαια είμαι ΥΠΕΡ της προσάρτησης της Βόρειας Μακεδονίας (Γευγελή, Μοναστήρι κτλ.) από την Ελλάδα! Έστω και αν για λόγους Εθνικής Στρατηγικής, λόγω της Ένωσής μας με την Σερβία, θα χρειαστεί να την θυσιάσουμε υπέρ της Σερβίας, αφού η περιοχή αυτή ανήκε – μέχρι που ο Εβραίος Τίτο την έκανε αυτόνομη – στην Σερβία και ήταν Σερβική επαρχία.
Πρέπει μάλιστα για το Ιστορικό Δίκαιο να πούμε ότι στο παρελθόν είχε γίνει από το Βελιγράδι εκσερβισμός των Ελλήνων της περιοχής αυτής... Όμως οι Σέρβοι Φίλοι μας ΔΕΝ διεκδικούν κανένα κομμάτι της Ελληνικής Μακεδονίας ούτε βεβαίως ονειρεύονται να βγουν στην Θεσσαλονίκη, όπως κάνουν οι γύφτοι των Σκοπίων! Αλλά και με τον σχηματισμό της Ελληνοσερβικής Ένωσης η Βόρεια Μακεδονία θα είναι ουσιαστικά και πάλι δική ΜΑΣ!

Ζήτω η Ελληνοσερβική Αυτοκρατορία λοιπόν! Όπως ορκιστήκαμε εγώ και οι Σέρβοι «εξτρεμιστές» Φίλοι μας: Ελλάδα και Σερβία ΠΑΝΤΑ Μαζί! Εναντίον των Τούρκων και των Αλβανών! Θάνατος στα ψευδοκράτη των Σκοπίων και του Κοσόβου!
Σόνια Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου