Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ!

aoyen6latzw1b-xwc8d5wgΟ Βενιζέλος μυξόκλαιγε στα ΜΜ «Ε» κι έλεγε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον κλείσει στη φυλακή! Φυσικά πάλι λέει ό,τι θέλουμε να ακούσουμε! Ο ΣΥΡΙΖΑ ,γέννημα –θρέμμα του ίδιου πολιτικού συστήματος της απάτης ,της ρεμούλας, της ατιμωρησίας του παρασιτισμού και των ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΩΝ τομαριών θα τους κλείσει φυλακή;
ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΠΟΥ «ΔΙΩΚΟΥΝ», ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ!ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!
ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ «ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ»!
1.Πολιτική σημαίνει προσφορά για το κοινό καλό με όρους αλήθειας και δικαιοσύνης! ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!
2.Αν δεν αλλάξουν οι όροι του πολιτικού «παιχνιδιού», αν δεν αλλάξει το Σύνταγμα και δεν επιβάλλει ο λαός την πραγματική δημοκρατία, τίποτα δεν θα αλλάξει! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ «ΣΑΜΑΡΑΣ»,ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ «ΓΑΙΔΟΥΡΙΟΥ»ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ!
3.Το χρέος είναι παράνομο, καταχρηστικό, απεχθές και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Οφείλουμε να το καταγγείλουμε σύμφωνα με διεθνές δίκαιο, να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ, διεθνοποιώντας το! Η Γκάνα το έκανε, κι εμείς δε μπορούμε; ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ –ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!
4.Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνουμε αποικία-δουλοπαροικία χρέους είναι η παραμονή μας στο πιο ναζιστικό μόρφωμα της ιστορίας, την Ε.Ε και στο ευρώ των τραπεζιτών τοκογλύφων, που το χρεωνόμαστε για να το έχουμε!
Το νόμισμα εκφράζει σχέσεις κυριαρχίας, υποτέλειας, και δε μπορούμε να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΩΣ ΟΡΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΩΣΕΙ»ΠΑΛΙ,ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΆ ΤΟΥ, ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ!
ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ!ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!ΕΜΕΙΣ,Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου