Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μετά τους ισλαμιστές οι παγκοσμιοποιητές στρατολογούν νεοναζί για να σκοτώσουν


Παρόμοιες εικόνες στην Ελλάδα καταδικάζονται, αλλά στην Ουκρανία φαίνεται ότι ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά..


neonazi_kievΤο ολοκαύτωμα στην Οδησσό, όπου 39 άνθρωποι καήκαν ζωντανοί έπειτα από φωτιά που νεοναζί έβαλαν σε εργατικό συνδικάτο, έδειξε ότι οι «δημοκρατικές» και «φιλελεύθερες» Η.Π.Α. μαζί με τους σύμμαχους τους ανέχονται και επικροτούν την αιματηρή ανάμειξη υπερεθνικιστών, για να κατασταλεί πάση θυσία η λαϊκή αντίδραση των ρωσόφιλών που δεν επιθυμούν οι περιοχές τους να περάσουν υπό τον έλεγχο των παγκοσμιοποιητών και κοιτούν προς Ρωσία.
Οι εικόνες συγκλονιστικές με όσα άτομα πηδούσαν από τους ορόφους του κτηρίου για να σωθούν, να ξυλοκοπούνται από ακροδεξιούς «ακτιβιστές», όπως δυτικά μέσα αποκαλούν τους φασίστες που πλέον παρελαύνουν με πυρσούς στους δρόμους του Κίεβο, απολαμβάνοντας την «ελευθερία» κινήσεων που τους έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι παγκοσμιοποιητές, όσο τους χρειάζονται ακόμα.
Παρόμοιες εικόνες στην Ελλάδα καταδικάζονται, αλλά στην Ουκρανία φαίνεται ότι ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά για τους «μεγάλους δημοκράτες» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Τόσα θύματα από την πλευρά των ρωσόφιλων, τόσο αίμα στο βωμό των σχεδίων των παγκοσμιοποιητών και οι ατλαντιστές έχουν ακόμα το θράσος να μιλούν για την «κακή Ρωσία», ενώ δεν διστάζουν νε συνεργάζονται με αιμοσταγείς νεοναζί, μέλη των οποίων, αφού χρησιμοποιήθηκαν, μετά συνελήφθησαν από ουκρανικές αρχές, και σε άλλες περιπτώσεις (Λιβύη, Συρία) με φανατικούς ισλαμιστές που σφάζουν ή σταυρώνουν αντιφρονούντες για το καλό της «ειρήνης» και της «δημοκρατίας».
Γι’ αυτό κάποιοι φτάνουν στο σημείο να επιθυμούν την δραστική αντίδραση της ρωσικής μηχανής στις παρεμβάσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου