Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μην ξεχάσουμε !!



Να μην ξεχάσουμε ότι δεν πρέπει να απέχουμε , δεν πρέπει να ρίξουμε λευκό ή άκυρο.

image
- Ο φόρος στα ακίνητα έρχεται τον Ιούνιο μετά τις εκλογές. Φόρος βαρύς που αφορά οικόπεδα και αγροτεμάχια. Τα περί ελαφρύνσεων κλπ, από επικοινωνιακό παιγνίδι.
- Οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ έρχονται το καλοκαίρι…
- Ο φόρος εισοδήματος θα πληρωθεί από Ιούλιο.
- Οι μειώσεις στις συντάξεις και τα εφάπαξ έρχονται κι αυτές από Ιούλιο. Τώρα απλά τις σκεπάζουν …
* Οι αξιολογήσεις- απολύσεις έρχονται από Ιούλιο. Διότι αν σου προσάψουν το στίγμα του άχρηστου, πώς να βγεις μετά να φωνάξεις.
* Οι επεκτάσεις των ορίων ηλικίας έρχονται κι αυτές μετά το καλοκαίρι.
* Ήδη οι περικοπές στη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη άρχισαν
Όλα τα κρυφά νέα μέτρα έρχονται μετά τις εκλογές. Αυτά τα ψίχουλα του κοινωνικού μερίσματος θα τα πάρουν πίσω πολλαπλάσια μετά τις εκλογές.
Φίλε μου τι δεν κατάλαβες ακόμα;
Πρώτα θέλουν να τους ψηφίσεις στις τριπλές κάλπες του Μαΐου ( δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές ) και μετά θα μας ξεσκίσουν σε νέα μέτρα, ακόμα και τις καταθέσεις σκοπεύουν να φορολογήσουν ξανά και ξανά. Μας δουλεύουν, μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί!. Θέλουν να ψηφίσεις πρώτα τους εκλεκτούς τους, να τους ψηφίσεις στις ευρωεκλογές και μετά θα μας ξεσκίσουν.
- Να μην ξεχάσουμε ότι αυτοί την περνάνε ‘ζάχαρη’ και εσύ και τα παιδιά σου θα είσαι άνεργος, νεόπτωχος, επαίτης, ταπεινωμένος και εξευτελισμένος, που θα κινδυνεύεις να χάσεις ακίνητη περιουσία και καταθέσεις. Αυτοί όμως με τα κόμματα παίρνουν δάνεια από τις τράπεζες – δανικά και αγύριστα και στο τέλος ο λογαριασμός σε μας.
Αν είχαν λίγο φιλότιμο όλοι αυτοί δεν θα πληρώνονταν από το Κράτος, αφού έχουν χρήματα και ακίνητα να ζουν 10 γενιές… Αλλά έχουν το 90% των Ελλήνων να πληρώνουν κι αυτοί να περνάνε μια χαρά αυτά τα 4 χρόνια της κρίσης. Θα μας τα πάρουν όλα, αν ξαναψηφίσουμε τους υποψηφίους τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
- Να μην ξεχάσουμε ότι δεν πρέπει να απέχουμε , δεν πρέπει να ρίξουμε λευκό ή άκυρο.
- Να μην ξεχάσουμε ότι μπορούμε να διαλύσουμε τα πολιτικά τζάκια! Μπορούμε να διαλύσουμε τα παλιά αλλά και τα καινούργια παρασιτικά κόμματα.
- Να μην ξεχάσουμε τον ρόλο των διαπλεκόμενων ΜΜΕ ( τηλεόραση, ραδιόφωνο, blogs και sides μεγαλοεκδοτών και ‘μεγαλοδημοσιογράφων’), που απομυζούν το κρατικό χρήμα.
- Να μην ξεχάσουμε!. Είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσουμε την ελευθερία μας από τους κοτζαμπάσηδες που μας χρεοκόπησαν !
Να μην ξεχάσουμε! Να μην διστάσουμε!
2014-05-04_215023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου