Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Τι είπε ο Πούτιν για Ελλάδα και Grexit

Τι είπε ο Πούτιν για Ελλάδα και Grexit

Η Ρωσία αναπτύσσει σχέσεις με την Ελλάδα ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ ή αν θα παραμείνει εντός Ευρωζώνης, ξεκαθάρισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη στάση της Ρωσίας σε ενδεχόμενο Grexit o Ρώσος Πρόεδρος είπε:
«Αναπτύσσουμε σχέσεις με την Ελλάδα ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ ή εντός Ευρωζώνης. Έχουμε ιστορικές σχέσεις με αυτή τη χώρα, πολύ στενή και καλή συνεργασία, αλλά αποτελεί κυρίαρχη επιλογή του ελληνικού λαού αν θα παραμείνει εντός συγκεκριμένων ενώσεων ή ζωνών.
Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, γι’ αυτό οι όποιες εικασίες τώρα θα ήταν λανθασμένες και αντιπαραγωγικές τόσο για την ευρωπαϊκή οικονομία όσο και για την ελληνική».
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου