Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Βιομηχανία φόβου και υποταγής συνειδήσεων




Ένα πέπλο φόβου έχει ξεδιπλωθεί επάνω από τα ευρωπαϊκά έθνη. Ένα κλίμα τρομοκρατήσεως των λαών ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα στην ήπειρό μας και διαχέεται από κράτος σε κράτος. Και ο στόχος του φαινομένου αυτού αποκτά σαφές ιδεολογικό στόχο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται η ποδηγέτηση της ελεύθερης βουλήσεως των πολιτών από την συστημική τρομοκρατία που παράγει μια φαινομενικά αόρατη βιομηχανία φόβου με επιδίωξη την υποταγή συνειδήσεων.
Τώρα όμως ο τρόμος του διεθνιστικού νεοταξισμού στρέφεται ξεκάθαρα ενάντια στον Εθνικισμό για να ανακόψει την πανευρωπαϊκή άνοδό του. Η πρεμούρα της εγκατάστασης της παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλει την οριστική κατάλυση του εθνικού κράτους. Το λαϊκό συναίσθημα όμως είναι συνυφασμένο με την εθνική του ταυτότητα και ιστορία, αφού ο λαός αρνείται να παραχωρήσει τη θέση του και το κράτος του σε ξένα χέρια και ξεπουλημένους. Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί την ανάγκη εθνικής αντίστασης. Γι’ αυτό και υπόκειται στην καλλιέργεια του φοβικού συνδρόμου ταυτόχρονα με τον εθνικισμό ως εφαλτήριο αντίστασης.
Το τρομοκρατικό χτύπημα στην Νορβηγία κατευθύνθηκε με την χρήση του παραμορφωτικού φακού της νεοταξικής προπαγάνδας στον επιδιωκόμενο στόχο. Η δε Νορβηγία ως χώρα με υψηλά αποθεματικά στα ασφαλιστικά της ταμεία, δυνατότητα εξαγοράς χρέους και υψηλή τεχνογνωσία εξόρυξης υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, με ανεξαρτησία κινήσεων από τους διαβόητους οίκους εκτίμησης πιστοληπτικής ικανότητας, αποτελεί ένα αγκάθι για την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Τώρα με τα δολοφονικά χτυπήματα του «περίεργου» Νορβηγού που παρουσιάστηκε από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ ως δήθεν ακροδεξιός και ρατσιστής, τα κακά φαντάσματα της ανθρωπότητας προσδοκούν η μεν Νορβηγία να πάψει τις επαφές με τη Ρωσία και την Ελλάδα, ο δε εθνικισμός να καταδειχτεί ως δήθεν δολοφονική συμμορία. Και ταυτόχρονα επιδιώκουν να εμφανίσουν το εθνικό κράτος ως αδύναμο να διαχειριστεί υψηλές κρίσεις. Στην πραγματικότητα ο «περίεργος» Νορβηγός αποδείχτηκε φιλοσιωνιστής, αντιρατσιστής και φιλογκέϊ, αλλά η αλήθεια αποκρύφτηκε από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ αφού οι νεοταξικές εντολές αγιάζουν τα μέσα.
Η βιομηχανία του φόβου στην πατρίδα μας έχει και συνέχεια. Ακούσαμε λοιπόν από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Οικονόμου να παραδέχεται το τραγικό έλλειμμα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία με τη φράση «είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία πραγματοποιούνται επιθέσεις καθημερινά με καλάσνικοφ». Και την ίδια στιγμή ο κ. Οικονόμου «ανακαλύπτει» την ύπαρξη μιας… φασίζουσας ακροδεξιάς προέλευσης βίας! Η οποία λέει δεν έχει προσλάβει τις διαστάσεις της αναρχικής βίας.
Πρόκειται για μια ανήκουστη και εξωπραγματική σύγκριση με τους ακροαριστερούς υπάλληλους του φοβίζοντος καθεστώτος. Την ίδια στιγμή αποκρύβεται από τον ελληνικό λαό ότι για την εγκληματικότητα ευθύνεται το ίδιο το καθεστώς, οι γνωστοί πασίγνωστοι κουκουλοφόροι και η είσοδος των λαθρομεταναστών που νοθεύουν την κοινωνία μας και βοηθούν τους σκοπούς των γειτονικών και των νεοταξικών άρπαγων.
Και ενώ συμβαίνουν αυτά, μαθαίνουμε ότι πρόσφατα στέγασαν 30 λαθρομετανάστες από χώρες της Ασίας σε Κέντρο Παιδικής Μέριμνας στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, μετατρέποντας αυτό σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών! Μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και των αρχών, το υπουργείο δήθεν προστασίας του πολίτη είπε πως δεν θα στείλει άλλους!
Και να φανταστείτε ότι το Ίδρυμα είναι ενεργό και τα παιδάκια θα επιστρέψουν το Σεπτέμβριο. Και σαν να μη φτάνει αυτό, οι 21 εκ των 30 λαθραίων έφυγαν από τον «ξενώνα» συνεχίζοντας το ταξίδι στον …ελληνικό παράδεισο! Οι αρμόδιοι ουδόλως ενοχλούνται από την αύξηση του φαινομένου των πυρκαγιών που ξεκινούν από την κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο και κατευθύνονται στο έδαφος της ελεύθερης Ηπείρου που θεωρούν οι Αλβανοί τάχα δική τους.
Οι φωτιές όμως συνεχίζονται και λαμβάνουν μάλιστα και πολιτισμικές διαστάσεις, αφού το ψευτορωμέϊκο είναι προορισμένο για τους αλλόφυλους, τους αλλόθρησκους και λοιπούς νεοταξικούς. Έτσι λοιπόν δόθηκαν χώροι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών στους μουσουλμάνους της Αθήνας προκειμένου αυτοί να γιορτάσουν το ραμαζάνι. Για να γυρνούν κάποιοι εξ αυτών να μας απειλούν με τη ζωή μας και να απαιτούν Τζαμί όταν αποτελούν επαχθές βάρος που δεν τους ζητήσαμε ποτέ να έρθουν, αλλά ήρθαν ως ακάλεστοι και εισβολείς.
Το δε υπουργείο δήθεν ελληνικής παιδείας και διά βίου αμάθειας που προέβη σ’ αυτήν την απρέπεια, προφανώς μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται όταν οι «καημένοι» της οικουμένης συλλαμβάνονται σωρηδόν ακόμη και μέσα σε αμαξοστάσια του ΟΣΕ όπως πρόσφατα συνέβη στην Πάτρα με 114 από δαύτους. Δεν ενδιαφέρεται για τα 400 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα κοντά στο νησί Πρασούδι της Ηγουμενίτσας, όταν τα ναρκωτικά πηγαινοέρχονται αβέρτα από την Αλβανία. Δεν νοιάζονται για την απόπειρα βιασμού νεαρού αγοριού από αλλοδαπό στη Σάμο, αμφότερων λαθρομεταναστών. Το υπουργείο αμάθειας ενδιαφέρεται όμως για την επιστροφή στα δημοτικά σχολεία του ανιστόρητου βιβλίου ιστορίας της Ρεπούση που βλέπει συνωστισμούς Ελλήνων στη Σμύρνη και ύπαρξη ελληνικών ευθυνών στην Μικρασία.
Ο Έλληνας δεν υποτάσσεται στο φόβο και δεν αποδέχεται ξένες κυριαρχίες. Έχει ανεπτυγμένη εθνική συνείδηση και υπερηφάνεια. Θα γίνει αληθινά λεύτερος και θα ξανακυριαρχήσει με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στο τιμόνι σκορπίζοντας φόβο και δέος στους εργολάβους του φόβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου