Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ




From HEIL GAP (or mind the GAP)
Τον τελευταίο μήνα , έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε στον αμερικανικό τύπο , τις καθημερινά εναλλασσόμενες δηλώσεις του οικονομολόγου Roubini , ξέρετε τώρα το γνωστό τσιράκι του Soros , δια την αναπόφευκτη χρεοκοπία της χώρας μας .
Θα γνωρίζετε φυσικά πολύ καλά , από τα ΜΜΕ , τον κύριο Roubini , που τον
προβάλουν ως τον τύπο που προέβλεψε την φούσκα των ακινήτων στις ΗΠΑ , μόνο που μαζί με αυτόν , την είχαν επίσης προβλέψει και αλλά 10 εκατομμύρια άνθρωποι .
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι ο George Soros, αποφάσισε να αγοράσει σε φθηνή δραχμή , οπότε , έβαλε μπροστά την νέα του αυτή κερδοσκοπική μηχανή της χρεοκοπίας .
Περί των επαναστατικών αρετών δε της χρεοκοπίας , τους τελευταίους μήνες ακούμε πολλά καλά λόγια , και από το εσωτερικό της χώρας μας , αλλά δια ανθρωπιστικούς λόγους σιωπούμε , ως γνωστόν ακόμη δεν υπάρχει θεραπεία δια την νόσο του Αλτσχάιμερ
Επίσης, αμέσως μετά το άρθρο μας ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ , είδαμε μια πρωτοφανή αποδοχή της προτάσεως μας , δια το κούρεμα του Ελληνικού χρέους, και επίσης δια τη χρησιμοποίηση του όπλου της εν δυνάμει χρεοκοπίας και της ευρωζώνης , που προτείναμε σε αυτό , αλλά δυστυχώς αποδεδείχθηκε ότι αυτό ήταν μόνο δια εσωτερική κατανάλωση .
Ενώ έγινε φανερό πλέον , ότι τα τετράπαχα πράσινα " αποφασίζουμε και διατάσουμε " , «κατουριούνται» μπροστά στην Μερκελ και τον αχαμνό Σαρκοζι , και , κάνουν τους «καμπόσους» , μόνο στις γριούλες και τους καταχρεωμένους ανέργους .

Μα τώρα που πάτε;
Περιμένετε , δεν τελειώσαμε .
Υπάρχει και άλλο μπλα-μπλα στο άρθρο που μόλις τώρα αρχίσαμε.
Διαβάζουμε λοιπόν , στο Bloomberg :
Ο αντίκτυπος μιας ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ Ελληνικής χρεοκοπίας μπορεί "γρήγορα" να εξαπλωθεί σε όλη την ήπειρο, προκαλώντας πιθανώς ένα πανικό και ένα τρέξιμο για ανάληψη των καταθέσεων στις τράπεζες των "αδυνάμων" χωρών .

Το Eurogroup λοιπόν , φτωχαίνει κατά 7% , η Γαλλία και η Γερμανία χάνουν για πάντα τις πολυτιμότατες ΑΑΑ αξιολογήσεις τους , η Ιρλανδία μας ακολουθει τροχάδην , ενώ με δειλά βήματα έρχονται προς το μέρος μας , η Ισπανία και η Πορτογαλία .
Για την Ιταλία δεν γνωρίζουμε , εκείνο όμως που ξέρουμε πολύ καλά είναι ότι :
“ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ”, όποτε δεν αποκλείουμε τίποτα . 


Διότι, το Κοινό νόμισμα της Ευρώπης θα είναι σχεδόν νεκρό.
Η Καταδικαστική απόφαση για το ευρώ όμως , θα ανακοινωθεί την ώρα που η ωραία μας Αθήνα θα έχει κηρυχθεί σε πτώχευση. ( ΜΙΛΑΜΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ)
Τότε ένας σεισμός «μεγέθους 10 της κλίμακας Ρίχτερ" θα ταρακουνήσει την Ευρώπη, εκείνη την ώρα θα αρχίζει και η εισαγωγή της γηραιάς ηπείρου , σε μια εντελώς νέα ιστορική εποχή. 






Στην πραγματικότητα όμως , μια ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ Ελληνική χρεοκοπία δεν σημαίνει μόνο , ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα πληρώσει στους κατόχους τίτλων τα χρήματά τους που επένδυσαν , αλλά και ότι το κράτους δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα εσωτερικά του χρέη.

Από τη στιγμή εκείνη και για άγνωστο χρονικό διάστημα οι Έλληνες δάσκαλοι, γιατροί , συνταξιούχοι, στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα λαβαίνουν μισθούς και συντάξεις.
Οι τοπικές τράπεζες που κατέχουν τίτλους του δημοσίου, θα υποστούν μια άμεση κρίση ρευστότητας , έτσι λοιπόν η υποτίμηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος θα μεταφρασθεί γρήγορα και σε συνολική κατάρρευση.
Η αποταμίευση των καταθετών χάνεται τελείως, επειδή η ελληνική κυβέρνηση δεν εγγυάται πλέον την ασφάλεια των καταθέσεων που παρέχει τώρα.

Όσες τράπεζες όμως καταρρεύσουν( ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ) , δεν θα μπορούν να διαπραγματευτούν πλέον τα ανεξόφλητα στεγαστικά τους δάνεια και αυτά ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα απαλειφτούν.
Κανένας όμως , δεν θα μπορεί να εγγυηθεί ότι οι Έλληνες θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν το ΕΥΡΩ στις συναλλαγές τους . ( έστω και στην μαύρη αγορά )

Εάν επανέλθει η δραχμή , η νέα αντιστοιχία της σε ευρώ , προφανώς θα είναι άγνωστη και θα αλλάζει συνεχώς , καθώς ο πληθωρισμός θα είναι εκτός έλεγχου.
Ο HEIL GAP θυμάται χαρακτηριστικά ότι στην Μοζαμβίκη , από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα , αυξανόταν τόσο πολύ η τιμή ανταλλαγής του δολαρίου σε τοπικό νόμισμα , που έπρεπε να υπολογίζεις τι ποσό θα αντάλλασες κάθε φορά .




Η Ελλάδα θα είναι ουσιαστικά «μια τελεία δίχως παύλα» , τουλάχιστον για μια δεκαετία της ζωής μας , με μια δραματική αύξηση της φτώχειας στη χώρα μας.
Επίσης , όπως καταλαβαίνετε , θα στηθούν αρκετές κρεμάλες , αν και ο HEIL GAP είναι ΚΑΤΑ της θανατικής ποινής , και , υπέρ του σεβασμού της ζωής .
( αυτό πιστεύει , μέχρι και για την ποινή του αρχι- προδότη ΓΑΠα).

Εδώ ας σημειώσουμε , ότι , παραδοσιακά , οι όχλοι , δια τους τετράπαχους και τα ΚΗΤΗ , χρησιμοποιούν τον ανασκολοπισμό , δηλαδή ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ .

Σε αυτή λοιπόν την ΥΠΟΘΕΣΗ , η καταστροφή δεν μπορεί να σταματήσει στα ελληνικά σύνορα, αλλά, θα ξεπεράσει με μεγάλη ορμή , την ζώνη του ευρώ , την Ευρώπη , και τελικά ταρακουνήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Και όταν οι τράπεζες δεν θα αλληλο-εμπιστεύονται , ώστε να δανείσουν η μία στην άλλη, τότε θα σταματήσουν και οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές.
Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα απομονώνονται πλέον από την πελατεία τους . 

Στις φτωχές χώρες με τις αδύναμες τράπεζες , θα αρχίσει ένας πανικός απόσυρσης των καταθέσεων , από τα λιανικά ταμεία των τραπεζών τους .
Αλλά δεδομένου ότι οι λιανικές και οι εταιρικές καταθέσεις , αλλά και τα δάνεια, χορηγούνται με τη μορφή της διατραπεζικής αγοράς , αυτές οι τράπεζες δεν θα μπορούν να δανειστούν , ώστε να γεφυρώσουν αυτό το χάσμα , λογω των αναλήψεων , οπότε , αναμένεται μια άμεση κρίση ρευστότητας.

Αυτό σημαίνει , ότι πολλά από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα , μπορούν και να τεθούν υπό πτώχευση, η οποία θα είναι σταθερή , διότι φυσικά δεν θα υπάρχει , καμία ισχυρή, αξιόπιστη Ευρωπαϊκή χώρα να τα υποστηρίξει . όπως τώρα , που εγγυάται την ασφάλεια των καταθέσεών τους .
Έτσι, θα αρχίσει η κλιμάκωση του πανικού της Ευρώπης στη ζώνη του ευρώ , η οποία στη συνέχεια θα οδηγήσει και στην αποσύνθεση της ιδίας της ΕΕ. 


Όμως η διάλυση της νομισματικής ένωσης , είναι πιθανώς ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του πως ακριβώς γίνεται η διαχείριση από τις Βρυξέλλες.
Δεν είναι μια διαδικασία, αλλά είναι το αποτέλεσμα της Οικονομικής Αποκάλυψης , της άπληστης και εγωιστικής φύσης του ανθρώπου , που σίγουρα δεν είναι μόνο οι τράπεζες , ούτε μόνο οι χρηματο-μεσίτες, ούτε ο καιρός και οι φυσικές καταστροφές , αλλά πάνω από όλα ΕΙΝΑΙ : ότι επάνω από τον Θεό μας και τον ανθρωπισμό μας , βάλαμε την οικονομική ανάπτυξη, τη δύναμη της νεοφιλελεύθερης πολιτικής , την παγκόσμια ελίτ .
Είμαστε και εμείς κατά κάποιο βαθμό υπεύθυνοι και αυτό το πληρώνουμε με οποιαδήποτε κόστος , είτε ψυχικό , είτε περιβαλλοντολογικό , είτε και με οποιαδήποτε άλλη αληθινή άξια .
HEIL GAP ( or mind the GAP )Υ.Γ.1.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σχεδόν όλοι υποτίμησαν το ότι η κρίση χρέους της Ελλάδας , θα μετατραπεί σε μια μαύρη τρύπα που θα ονομάζεται πλέον :
« Η κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ».
Υ.Γ.2
Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο κανείς κυβερνητικός δεν θέλει να δοκιμάσει μια αναδιάρθρωση (ΚΟΥΡΕΜΑ ) του χρέους , είναι ότι πίσω από τις τράπεζες, ακόμη και πίσω από τις κεντρικές τράπεζες , κρύβονται πολλοί «περίεργοι» οργανισμοί οι οποίοι δεν γίνονται αποδεκτοί τόσο νομικά όσο και ηθικά.
Δεν έχει νόημα να κάνουμε τους χαζούς .
Το τραπεζικό σύστημα δουλεύει τις εργάσιμες ώρες και με το φως της ημέρας , αλλά, υπάρχει και «ένα άλλο τραπεζικό σύστημα» , το σκιώδες , αυτό που δουλεύει με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος , εμπορίου όπλων , ναρκωτικών , πορνείας και προπαντός κάνει ότι μπορεί για την κατάρρευση της οικονομίας και της αγοράς . Αυτοί είναι οι τύποι που ανεβάζουν πράσινες φασιστικές κυβερνήσεις , «οι άρχοντες των CDS» , των ναρκωτικών και τα παρόμοια , που φυσικά κάνουν όλες τις συναλλαγές τους , μακριά από το δημόσιο μάτι.
Πολύ δε περισσότερο από τις χρηματοπιστωτικές αγορές , θα χαθούν αυτοί όταν θα « σκάσει » μια προεπιλογή η έστω και μια αναδιάρθρωση .
Τ Ε Λ Ο Σ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου