Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Καστανίδη ήταν νόστημα τα γιαουρτάκια ;;; Να παρακαλάτε που σας λούζουν με γιαούρτια και όχι με πέτρες ... Βίντεο Posted by Τρικλοποδιάvideo, Κοινωνία, Πολιτικοί, Τρικλοποδιά 11:42 π.μ. KANTE LIKE ΣΤΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! Νέο επεισόδιο αποδοκιμασίας κυβερνητικού στελέχους. Αυτή τη φορά, ο υπουργός Εσωτερικών, Χ. Καστανίδης, δέχθηκε φραστική επίθεση και γιαούρτια (Vid) Το περιστατικό σημειώθηκε σε κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ο υπουργός για να παρακολουθήσει την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν. Παράλληλα, στην πλατεία Βενιζέλου φοιτητές πραγματοποιούσαν συναυλία διαμαρτυρίας. Όταν έγινε γνωστή η παρουσία του υπουργού στον κινηματογράφο ομάδα 100 φοιτητών κρατώντας πανό αλλά και γιαούρτια εισέβαλε στον κινηματογράφο και φωνάζοντας συνθήματα επιτέθηκαν στον κ. Καστανίδη. Γιαούρτωμα από φοιτητές στον Καστανίδη by Miss-Jessy-Lays news247


 

Νέο επεισόδιο αποδοκιμασίας κυβερνητικού στελέχους. Αυτή τη φορά, ο υπουργός Εσωτερικών, Χ. Καστανίδης, δέχθηκε φραστική επίθεση και γιαούρτια (Vid)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ο υπουργός για να παρακολουθήσει την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν.

Παράλληλα, στην πλατεία Βενιζέλου φοιτητές πραγματοποιούσαν συναυλία διαμαρτυρίας.
Όταν έγινε γνωστή η παρουσία του υπουργού στον κινηματογράφο ομάδα 100 φοιτητών κρατώντας πανό αλλά και γιαούρτια εισέβαλε στον κινηματογράφο και φωνάζοντας συνθήματα επιτέθηκαν στον κ. Καστανίδη.

Γιαούρτωμα από φοιτητές στον Καστανίδη by Miss-Jessy-Lays

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου