Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γ.Παπανδρέου: "Δεν παραιτούμαι" - Υπουργοί του: "Θα σε παραιτήσουμε"!


Πάνε για μετωπική σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ οι δελφίνοι (Ε.Βενιζέλος, Α.Λοβέρδος Μ.Χρυσοχοϊδης κλπ) αν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν υλοποιήσει την αρχική πρόθεσή του να παραιτηθεί.
Στενοί του συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου λένε ότι «Ο πρωθυπουργός δεν προτίθεται να παραιτηθεί» αλλά την ίδια στιγμή οι περισσότεροι υπουργοί σπεύδουν στο υπουργικό συμβούλιο αποφασισμένοι να ζητήσουν την παραίτησή του. Είναι εύκολο να φανταστούμε τι θα συμβεί αν δεν παραιτηθεί εντός της ημέρας.
Ακόμα και αν περάσει από την σκόπελο της Κ.Ο., αύριο στην ψήφο εμπιστοσύνης δεν γλιτώνει με τίποτα και το χειρότερο για το ΠΑΣΟΚ είναι ότι θα μπει σε μία διαδικασία ακόμα και διάσπασης. 
Πάντως είναι εκπληκτική η καθεστωτική αντίληψη του Γ.Παπανδρέου που αρνείται ακόμα και τώρα -αν πιστέψουμε τους συνεργάτες του- να παραιτηθεί, ενώ πρακτικά του το ζητάει, όχι όλη η Ελλάδα, αλλά όλος ο πλανήτης!   
Σημειώνουμε ότι τα μεγάλα κανάλια από το πρωί και μετά έχουν σαφώς διαφοροποιήσει την γραμμή τους και βομβαρδίζουν προσωπικά τον Γ.Παπανδρέου, τον οποίο μέχρι την Δευτέρα το βράδυ τον δόξαζαν...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου