Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Εισβολή σε έξι Ελληνικά στρατόπεδα

 Εισβολή σε έξι Ελληνικά στρατόπεδα6 Στρατόπεδα δέχθηκαν επίθεση – απόπειρα εισβολής πιθανότατα από καταδρομείς Ένας σκοπός Ελληνικού στρατοπέδου πυροβόλησε και τραυμάτισε επίδοξο “εισβολέα”
Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορα στρατόπεδα της ΑΣΔΕΝ προχθές βράδυ δεν “κτυπήθηκε” μόνο η Χίος. Το Γ.Ε.Σ. δεν έχει βγάλει ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.
Συνολικά 6 στρατόπεδα στο δραστικό χώρο της ΑΣΔΕΝ και σε μονάδες που δεν αποκαλύπτουμε για λόγους εθνικής ασφάλειας δέχθηκαν επέμβαση από επίλεκτους κομάντος που σκοπό είχαν να διεισδύσουν σε αυτά και να προκαλέσουν δολιοφθορά.
Η σατανική σύμπτωση ει ναι ότι και τα 6 στρατόπεδα ήταν μονάδων του πυροβολικού και προφανώς υπήρχε συγκεκριμένος σκοπός είτε δολιοφθοράς είτε κλοπής όπλων.
Μάλιστα σε μονάδα νησιού πλησίον της Χίου έπεσαν πυροβολισμοί στο χώρο του “πολεμικού στρατηγείου” και σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΕΥΠ ψάχνει τα νοσοκομεία και τα ιδιωτικά ιατρεία του νησιού για τυχόν τραυματίες καθώς στο χώρο βρέθηκαν κηλίδες αίματος.
Οι πληροφορίες προέρχονται από τριάστερους αξιωματικούς και άνω (και φυσικά δεν εννοούμε λοχαγούς) και δεν επιδέχονται καμίας απολύτως αμφισβήτησης.
Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να μην ανακοινώνουμε ποιές μονάδες δέχθηκαν τις απόπειρες εισβολής και που βρίσκονται αυτές, όπως κάνουν άλλα ιστολόγια και “επαγγελματικοί” διαδικτυακοί τόποι, προσφέροντας στον εχθρό πολύτιμες πληροφορίες προκειμένου να συγκεντρώσουν αναγνωσιμότητα (για κάποια πρόσθετα κλικ).
Χρήστος Κασταμονίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου