Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Νέα προσφορά για τους χρήστες του Skype


  

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε το Skype ως πρόγραμμα για instant messages αλλά και κλήσεις από υπολογιστή σε υπολογιστή, κάτι στο οποίο βέβαια έχει συμβάλλει και η μελλοντική χρήση του από τη Microsoft ως το νέο IM πρόγραμμα της, μετά την απόσυρση του Live Messenger.
Όμως η υπηρεσία δεν περιορίζεται στην παροχή υπηρεσιών instant messages, αντιθέτως προσφέρει ακόμα δυνατότητα κλήσεων μέσω διαδικτύου σε σταθερά και κινητά σε όλον τον κόσμο.
Προκειμένου να μας το θυμίσει αυτό, η εταιρεία ανακοίνωσε μια προσφορά για τους χρήστες του Skype η οποία περιλαμβάνει δωρεάν και απεριόριστες κλήσεις για ένα μήνα σε σταθερά τηλέφωνα σε πάνω από 40 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, και δωρεάν κλήσεις σε κινητά σε επτά χώρες, ανάμεσα τους οι ΗΠΑ και ο Καναδάς.
Για την ενεργοποίηση της προσφοράς θα πρέπει να είστε μέλη της υπηρεσίας για τουλάχιστον ένα μήνα και να διαθέτετε πιστωτική κάρτα για την επαλήθευση των στοιχείων σας. Το Skype θα δεσμεύσει απλά ένα μικρό ποσό από το λογαριασμό σας (το οποίο θα επιστραφεί μέσα σε λίγες ημέρες) και θα ενεργοποιήσει την προσφορά.
Θα πρέπει ακόμα να γνωρίζετε πως στο e-mail της επιβεβαίωσης θα υπάρχει ένας ειδικός σύνδεσμος με τον οποίον μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή πριν ανανεωθεί αυτόματα, μέσα σε περίπου 28 ημέρες.
Η προσφορά είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.skype.com/intl/en-us/prices/subscriptions/unlimited-world
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1159.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου