Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Βιντεοσκοπημένα μηνύματα στο Skype


 Η νέα πληροφορία διέρρευσε σε ένα από τα πιο παράξενα μέρη που θα μπορούσε κανείς να ελέγξει, το αρχείο με τους επίσημους Όρους Χρήσης του Skype. Η εταιρία πρόσφατα αναβάθμισε το συγκεκριμένο αρχείο, προσθέτοντας κάποιους νέους όρους που όπως φαίνεται αφορούν μία καινούρια υπηρεσία ανταλλαγής βιντεοσκοπημένων μηνυμάτων.

Η επόμενης γενιάς υπηρεσία, από ότι φαίνεται, θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή άμεσα, αν ο κάτοχος είναι συνδρομητής στο Skype Premium και θα μπορεί να στείλει και να λάβει απεριόριστο αριθμό «video messages», όπως συμπεραίνει και το IT World. Στους ανανεωμένους όρους χρήσης γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι «οποιοδήποτε Video Message στείλετε ή λάβετε δε θα έχει ημερομηνία λήξης», που αποδεικνύει σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις της εταιρίας.
Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη και για τους απλούς χρήστες του Skype, με κάποιους περιορισμούς. Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία, «οι απλοί χρήστες θα μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν συγκεκριμένο αριθμό Video Messages και τα οποία θα είναι διαθέσιμα για το διάστημα των 90 ημερών, εκτός αν οι ίδιοι αναβαθμίσουν σε Skype Premium πριν το τέλος των δωρεάν ημερών».
Το Skype με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αν όντως κυκλοφορήσει, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. Η εποχή που το «απλό» γραπτό μήνυμα θα θεωρείται «αγγαρεία», φαίνεται να πλησιάζει.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1026.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου