Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Βόμβα» από τον Σωτήρη Χατζηγάκη: Θα έχουμε νέα κυβέρνηση τον....

«Βόμβα» από τον Σωτήρη Χατζηγάκη: Θα έχουμε νέα κυβέρνηση τον Μάιο

Καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις και σχηματισμός...
νέας κυβέρνησης τον Μάιο προβλέπει ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης προειδοποιώντας παράλληλα πως «κομματικά χρίσματα θα λειτουργήσουν ως βαρίδι» για τους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα στείλουν πολλαπλά μηνύματα. Οι κομματικές υποψηφιότητες, δεν θα περάσουν στις τοπικές κοινωνίες, και τα χρίσματα, φανερά ή «κρυφά» θα λειτουργήσουν ως βαρίδι. Οι πολίτες θέλουν και πρέπει να επιλέξουν ελεύθερα τους πιο ικανούς» σημείωσε ο πρώην υπουργός μιλώντας στο trikalavoice.gr με αφορμή την  κάθοδο του αδερφού του Δημήτρη Χατζηγάκη στον δήμο Τρικκαίων.
Ο κ. Χατζηγάκης προβλέπει σημαντικές πολιτικές εξελίξεις μέσα στην άνοιξη που θα οδηγήσουν σε σχηματισμό νέας κυβέρνησης. «Πιθανολογείται πως το Μάιο θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και θα έχει διαμορφωθεί ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σκηνικό, το οποίο μοιάζει με κινούμενη άμμο. Οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες και η νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί, δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σημερινό πολιτικό τοπίο. Μπαίνουμε σε μια άλλη πολιτική φάση» σημείωσε με νόημα ο πρώην υπουργός κάνοντας λόγο για εικόνες εξαθλίωσης που θα φέρουν τους πολίτες απέναντι όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά σε όλο το πολιτικό σύστημα.
«Είναι δεδομένο ότι όλες αυτές οι καταστάσεις θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο πολιτικό πεδίο και μοιάζει προδιαγεγραμμένη η »διακοπή» της συμβίωσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, καθώς το ΠΑΣΟΚ, ως ο αδύναμος κρίκος είναι δεδομένο ότι θα σπάσει, με άλλα στελέχη του να οδεύουν προς την κίνηση των 58 και άλλα προς το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ πιθανό δε να έχουμε ρήξη λόγω του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Χατζηγάκης.
Μάλιστα ο πρώην υπουργός θεωρεί πιθανό το σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, με εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό «εκτός εάν η Γερμανία η οποία είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού έχει καταλήξει στο να στηρίξει μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή συνεργασίας της ευρύτερης Κεντροδεξιάς».
Πηγή: KoolNews.gr
- See more at: http://www.gkourou.com/2013/12/blog-post_6386.html#sthash.CiT27rjs.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου