Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΒΟΜΒΑ από Ρωσία για Ελλάδα! Το βίντεο που θα σας… ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ!




Έχει γίνει viral μεσα σε λιγες ωρες και ταξιδευει απο προφιλ σε προφιλ και απο ομαδα σε ομαδα με σκοπο να το δουν οσο πιο πολλοι Ελληνες ειναι δυνατον. Δειτε το πριν το διαγραψουν…
Συγκλονιστικη δηλωση που μας ερχεται απο Ρωσια καθως συμβουλος του Πουτιν βροντοφωναξε… «Ξυπνηστε Έλληνες σας παιρνουν την ιερη σας γη».
Προκειται για τον Yosef BODANSKY, ο οποιος ειναι γεωπολιτικος αναλυτης, φιλοσοφος, κοινωνιολογος και συμβουλος του Βλαντιμιρ Πουτιν.
Μιλα για την Ελλαδα και καταληγει… «ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ»…
Φαινεται ανθρωποι απο αλλες χωρες αγαπησαν, θαυμασαν και πονεσαν την πατριδα μας περισσοτερο απο τους ιδιους τους Έλληνες…

 
  Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου