Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ, Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως η Ελλάδα μέσα σε πολύ λίγα χρόνια θα υποδουλωνόταν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά. Χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, η Ελλάδα σήμερα είναι μια κατεχόμενη χώρα. Έχει ολοσχερώς υποταχθεί στην Παγκοσμιοποίηση, που για τη χώρα μας τη διαχείριση της υποταγής της έχει αναλάβει η Γερμανία. Οι σημερινοί πρόγονοι του Χίτλερ και του Γκέμπελς.
Όμως, αυτή η Κατοχή θα είναι πολύ σκληρότερη από όποια προηγούμενη. Γιατί, έχει προαποφασισθεί από όλες τις Δυτικές δυνάμεις ο διαμελισμός της χώρας. Προς την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, στήνεται ισλαμικό κράτος μέσα στην ίδια την Πατρίδα. Έχει καταληφθεί όλη η Ελλάδα από χιλιάδες υποκινούμενους πρόσφυγες, μετανάστες είτε παράνομους είτε όχι, όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση της δήθεν αλληλεγγύης των λαών της, κλείνει τα σύνορά μας και εγκλωβίζει στην Πατρίδα μας, χιλιάδες Μουσουλμάνους.
Και ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μας “ενημερώνει” πως αυτή η κατάσταση είναι μια “καινούργια κατάσταση” και πως, “το βάρος θα το μοιραστεί όλη η ελληνική Κοινωνία”. Μας προειδοποιεί δε, ότι “η Ειδομένη όπου στοιβάζονται 20 χιλιάδες άνθρωποι, δεν πρόκειται να ανοίξει”.
Όλη η Ελλάδα, απέραντο Hot Spot.
Η κυβέρνηση μέσα σε μερικά 24ωρα – μέχρι τις 13 Μαρτίου – υποχρεούται να έχει έτοιμα 14 νέα Hot Spots, από τη στιγμή που το προσφυγικό κύμα γιγαντώνεται. Στις νέες δομές, που αυτή η προδοτική κυβέρνηση, εξυπηρετώντας τα ξένα συμφέροντα και παραγνωρίζοντας τις υποχρεώσεις της έναντι του ελληνικού λαού, θα στεγάσει του ξένους “κατακτητές”: Στη Μαλακάσα 4 χιλιάδες. Στις Αφίδνες 3 χιλιάδες. Στον Ελαιώνα 700. Στη Δράμα 800. Στις Θερμοπύλες 400. Σε 4 σημεία της Ηπείρου 2 χιλιάδες. Σε 4 σημεία της Θεσσαλίας 2 χιλιάδες. Στον Άγιο Ανδρέα της Αττικής – στις στρατιωτικές κατασκηνώσεις – 500. Στο Λιτόχωρο Πιερίας θα “φιλοξενηθούν” 4 χιλιάδες.
“Αφοπλίζουν” το Στρατό μας.
Έτσι, προχωράει ολοταχώς το σχέδιο αλώσεως της Ελλάδος από τους κατατρεγμένους της κάθε χώρας της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο. Αλλ΄ όμως, το σχέδιο για να πετύχει πρέπει να “ευνουχισθεί” πρώτα ο Στρατός μας. Αυτός ο Στρατός – Στρατός ξηράς, Αεροπορίας και Ναυτικού – που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις αξιολογήσεις του ΝΑΤΟ, από όλες τις χώρες που απαρτίζουν τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Γι΄ αυτό – δεν θα είναι το μοναδικό παράδειγμα – μετατρέπουν κέντρα εκπαιδεύσεως του Στρατού μας σε κέντρα “φιλοξενίας” αλλοδαπών. Πολύ καλά ακούσατε!!
Η επιλογή της κυβέρνησης για το κέντρο “φιλοξενίας” προσφύγων – μεταναστών στο Λιτόχωρο, είναι το εν ενεργεία στρατόπεδο “Μπαλανίκα” (θέση Καναπίτσα), όπου υπάρχει Πεδίον Βολής και Κέντρο Εκπαίδευσης του Στρατού μας. Γι΄ αυτό σε
αυτόν τον χώρο, εκτός των πολλών προγραμματισμένων εκπαιδευτικών βολών, γίνεται κάθε χρόνο, από τέλος Μαίου και για 2-3 μήνες, εκπαιδευτικό camp (σκηνάκια) από μόνιμους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς. Εκπαιδεύονται δηλαδή, στρατιώτες και αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα στη χρήση των τανκς, καθώς επίσης, το εν λόγω στρατόπεδο χρησιμοποιείται ως πεδίο βολής από τα ελικόπτερα “Απάτσι”. Με τη δημιουργία λοιπόν, του Κέντρου Καταυλισμού προσφύγων, θα αναβάλουν επ΄ αόριστο τις εκπαιδεύσεις και τις βολές, όπως και θα σταματήσουν την εκπαίδευση των ελικοπτέρων “Απάτσι”.
Εμείς ερωτάμε:
Μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς με αυτήν την κυβέρνηση; Μπορεί να νιώθει ασφαλής η Πατρίδα μας; Γνωρίζει ο Διοικητής της XXIV ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Τσώνος Ιωάννης τις προθέσεις της κυβερνήσεως; Εάν η κυβέρνηση έχει πάρει αυτή την ακραία απόφαση, που θα γίνεται η εκπαίδευση του στρατεύματός μας;
Επαναστατούν οι τοπικές Κοινωνίες.
Όπως ενημερωνόμαστε από την τοπική “εφημερίδα του Ολύμπου”, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 4 Μαρτίου 2016, είπε ναι στην ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά ΟΧΙ στη δημιουργία καταυλισμού στην επικράτεια του Δήμου. Η διαδικασία κινήθηκε από το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Δημόπουλο, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα για την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει καταυλισμό προσφύγων σε έκταση του Στρατού, όπου και εκπαιδεύονται οι δόκιμοι της Σχολής Ευελπίδων. Το αποτέλεσμα ήταν: Από τους 27 δημοτικούς συμβούλους, οι 23 ψήφισαν ΟΧΙ στη δημιουργία καταυλισμού, 3 απείχαν (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ανεξάρτητου συνδυασμού ΑΛΗΘΕΙΑ) και 1 σύμβουλος ήταν απών, λόγω ασθένειας.
Τι κάνουν οι Στρατηγοί μας, ροχαλίζουν;
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετέτρεψε τον ελληνικό στρατό σε “φιλιππινέζες” των “εταίρων” μας, χτίζοντας Hot Spots για εκείνους που οι ίδιοι ανάγκασαν μέσω των εγκληματικών πολιτικών τους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Οι φαντάροι μας ήδη καταγγέλλουν την κυβέρνηση, όπως επίσης ο Πλωτάρχης ε.α. του Πολεμικού μας Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος έστειλε εξώδικο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ώστε να σταματήσει η χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων στη δημιουργία Hot Spots, καθώς αυτή δεν συνάδει με τα καθήκοντά τους, αλλά έχει πολιτικοοικονομικούς σκοπούς.
Θα περίμενα λοιπόν, όλοι οι ε.α. “Στρατηγοί” των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας να έχουν συνταχθεί με τον Πατριώτη Πλωτάρχη. Ακόμη θα περίμενα να συνταχθούν και κάποιοι εν ενεργεία.
Δυστυχώς όμως, οι “Στρατηγοί” μας όχι απλώς κοιμούνται, αλλά κοιμούνται τόσο βαριά, που το ροχαλητό τους μας τρομάζει!!
Ο πρόστυχος ρόλος των ΜΜΕ.
Όλα τα Συστημικά ΜΜΕ έχουν αναλάβει εργολαβικά τον εξισλαμισμό της χώρας μας. Κυρίως όμως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί των νταβατζήδων εργολάβων ιδιοκτητών αυτών των σταθμών, που στα δελτία ειδήσεων περνούν σε όλα τα ελληνικά σπίτια, την εικόνα των μικρών δυστυχισμένων παιδιών προσφύγων – μεταναστών, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη. Είναι μια γκεμπελική μέθοδος
παραπλάνησης του λαού από το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργούν οι συνεχείς ροές των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών που εγκλωβίζονται λόγω των κλειστών συνόρων στη χώρα μας. Μας πιπιλίζουν τα μυαλά για τον υποτιθέμενο ανθρωπισμό που πρέπει να επιδείξουμε σε όλους αυτούς τους δυστυχισμένους, αλλά επί της ουσίας εισβολείς στη χώρα μας. Όμως κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν αφιερώνει ποτέ το μισό δελτίο ειδήσεων για το 50% του πληθυσμού μας, που πεινάει, που δυστυχεί και που αδυνατεί να ζήσει τη φαμίλια του. Πάντως, θα πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε και να προβληματισθούμε γιατί, όλοι αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα, δεν πάνε στη Σαουδική Αραβία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Κατάρ ή στο Μπαχρέιν;
Ωστόσο, θα ήθελα να σταθώ σε μια αναφορά της Kontra News της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου 2016, όταν έγραφε με τίτλο: Εθνική πολιτική. «Αυτοί που βρίζουν τον Αλέξη, αντέχουν για νέο εμφύλιο ή μια “επανάσταση” εναντίον της Γερμανίας;».
Μια υποτελής στάση που δεν μας εκπλήσσει αφού εκφράζεται από εκείνους που έστησαν τον “αυριανισμό” στην Ελλάδα.
Ο Τσίπρας, είπε εαυτόν προδότη.
Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό” στις 29 Φεβρουαρίου, ο Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας, ομολόγησε με απόλυτο ηττοπαθή τρόπο πως τα 14 αεροδρόμια ανήκουν πλέον στο Γερμανικό Δημόσιο. Ήταν μια κυνική ομολογία που καταδεικνύει την αποδοχή τετελεσμένων από πλευράς της ελληνικής κυβερνήσεως.
Παρά ταύτα, η εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων έγινε με την ψήφο του λαού μας. Έγινε με την έγκριση, σχεδόν του συνόλου των “Εθνοπατέρων” του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Επί του πιεστηρίου.
Είναι εις γνώσιν της κυβερνήσεως πως, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, σε κατ΄ ιδίαν συζήτηση που είχε με αντιπροσώπους δύο κρατών της ΕΕ, τους εκμυστηρεύθηκε ότι στο άμεσο μέλλον η Δυτική Θράκη θα αυτονομηθεί καθώς και μια ζώνη γύρω από την Φλώρινα, για να παράσχουν προστασία στις μειονότητες που διαμένουν εκεί; Και η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως ναι. Γι΄ αυτό μαζεύουν στην Ειδομένη χιλιάδες πρόσφυγες και κάθε άλλης καρυδιάς Μουσουλμανικό καρύδι;
Οι εξελίξεις μόλις ξεκίνησαν!
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου