Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Οι ΛΕΦΕΔ ενοχλούν τους τουρκόφρονες στην Θράκη!



Άντρες-γυναίκες, μέρα - νύχτα εκπαιδεύονται!

Δημοσίευμα της τουρκόγλωσσης Birlik εκδηλώνει την ενόχληση που νιώθουν οι τουρκοκπράκτορες και σιτιζόμενοι από κονδύλια του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Προβληματίζονται για τις δραστηριότητες της ΛΕΦΕΔ και ανησυχούν (άραγε έχουν κάποιο λόγο;) για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν πολίτες της Ελληνικής (και όχι δυτικής) Θράκης.

Γράφει, λοιπόν, ο αγωνιών αρθρογράφος της Birlik που δεν διστάζει να κινδυνολογήσει (αγαπημένη ενασχόληση των τουρκοφρόνων) γράφοντας για "ένοπλους πολίτες":

"Στην Ελλάδα εθελοντές ένοπλοι πολίτες, μέρα-νύχτα, άντρες –γυναίκες αδιακρίτως συνεχίζουν αδιάκοπα την ένοπλη πολεμική τους εκπαίδευση.
Εδώ και περίπου 10 έτη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ιδρύονται καθημερινά και αυξάνεται ο αριθμός των ΛΕΦΕΔ (ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ), στις οποίες ομάδες νέων και μέσης ηλικίας πολιτών, άντρες και γυναίκες συνεχίζουν την ένοπλη πολεμική τους εκπαίδευση μέρα και νύχτα.
Στις ασκήσεις που γίνονται σε συγκεκριμένες περιόδους με την συμβολή των Ε.Ε.Δ. οι συμμετοχές αυξάνουν συνεχώς. Τις ασκήσεις αυτές ενίοτε τις παρακολουθεί και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και οι αρχηγοί των Σωμάτων.
Αυτές οι ομάδες εφέδρων κυρίως στην δυτική Θράκη, εκπαιδεύονται σε αντικείμενα όπως κίνηση σε απότομα ορεινά εδάφη, μάχη σε κατοικημένους τόπους, παρακολούθηση προκεχωρημένου στόχου, εύρεση κατεύθυνσης μέρα-νύχτα, χτυπάς-φεύγεις και περισυλλογή τραυματιών, κινήσεις σε χώρους συγκέντρωσης σε περίοδο επιστράτευσης, ενώ μετέχουν επίσης και στις επίσημες παρελάσεις. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ασκήσεις αυτές γίνονται κυρίως στην περιοχή της δυτικής Θράκης".

Από την πλευρά μας πρέπει να τονίσουμε πως οι νόμιμες δραστηριότητες των ΛΕΦΕΔ είναι μία έμπρακτη απόδειξη "ζωντανών κομματιών" της ελληνικής κοινωνίας και πως η Πολιτεία οφείλει να τις στηρίξει παντοιοτρόπως από την πλευρά της.
Το ότι κάποιοι ανησυχούν, ίσως να πηγάζει από μη σύννομες δικές τους δραστηριότητες, όπως π.χ. την παρόμοια εκπαίδευση μουσουλμάνων στα ορεινά του νομού Ξάνθης, για την οποία φυσικά δεν έχουν κανέναν σχολιασμό, αφού εκπαιδεύονται μουσουλμάνοι...

Μετά από αυτό το στοχευμένο άρθρο να περιμένουμε, άραγε και κάποια παρέμβαση προς την κυβέρνηση από τους μουσουλμάνους βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης (οι ψήφοι των οποίων διατηρούν τον Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού), με απαίτηση την μείωση ή και την κατάργηση των δραστηριοτήτων των ΛΕΦΕΔ; 

ΥΓ: Επειδή ο αρθρογράφος της Birlik γνωρίζει πως το δημοσίευμά του στοχοποιεί μέλη των ΛΕΦΕΔ (Ξάνθης και Κομοτηνής) και προκειμένου να αποφύγει "νομικές περιπέτειες" φρόντισε να "κρύψει" τα πρόσωπα των από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, αν και σε μία φωτογραφία φαίνεται να έχει διάθεση να καταδείξει κάποιους από τους "πρωταγωνιστές" της στοχοποίησής του... 


Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου