Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Συσκευή παράγει ενέργεια από νερό και θέτει κινητήρα σε λειτουργία

Όπως προβλέπουν κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομολόγοι, βρισκόμαστε στην απαρχή μιας νέας εποχής της παγκόσμιας ιστορίας, στην οποία μπορεί να μας οδηγήσει το υδρογόνο και οι εφαρμογές του για παραγωγή ενέργειας.

Μεταξύ των «πιονέρων» αυτής της περιόδου που διανύουμε είναι ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, η συσκευή του οποίου παράγει ηλεκτρισμό, καθώς και υδρογόνο που μπορεί να αξιοποιηθεί ως καύσιμη ύλη για να τροφοδοτήσει με ενέργεια τον πολιτισμό μας. Μοναδικό έξοδο; Το αθώο νερό και στοιχεία που βρίσκονται σε αφθονία στη φύση, τα οποία συνδυαζόμενα με τις κατάλληλες ραδιοσυχνότητες παράγουν αυτό που μέχρι τώρα μας φαίνεται ως «θαύμα».


   

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών και πολλοί ανεξάρτητοι επιστήμονες έχουν ήδη αναγνωρίσει την τεράστια αξία της εφεύρεσης. Σε δοκιμή του zougla.gr η συσκευή εγκαταστάθηκε σε ειδικό χώρο όπου παρακολουθούνταν 24 ώρες το 24ωρο. Ήταν σε συνεχή λειτουργία επί 11 ημέρες, 21 ώρες και 41 λεπτά.

Παρακολουθήστε αναλυτικά τις δοκιμές-παρουσιάσεις στην τηλεόραση της Ζούγκλας























Δείτε την εγκατάσταση της συσκευής και την έναρξη της λειτουργίας της:

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου