Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

“Το ηθικό των Τούρκων ειναι στο μηδέν!” Κορυφαίος τούρκος αρθρογράφος καίει τον Ερντογάν

TTT_474_355

Ισχυρό χαστούκι στην πολιτική της Άγκυρας, αποτελεί το χθεσινό σχόλιο του Mehmet Türker κορυφαίου αρθρογράφου της εφημερίδας sözcü, ο οποίος αναλύοντας την κατάσταση στην χώρα του, καταλήγει ότι η Τουρκία έχει μετατραπεί σε Συρία.
Αν και -όπως παρατηρεί- στη Δαμασκό δεν εκρήγνυνται τόσες βόμβες όσες στην Άγκυρα. Τα χρώματα με τα οποία περιγράφει ο αρθρογράφος την κατάσταση στην Τουρκία, είναι μελανά και ζητάει την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης, η οποία φαίνετια να ζει σε άλλο κόσμο.
Στο σχόλιο επικρίνει έντονα και τον πόλεμο εναντίον των Κούρδων μέσα στην Τουρκία, ενώ αφήνει αιχμές για το πώς θα χρησιμοποιηθούν τα 3 δισεκατομμύρια από τη συμφωνία με την Ευρώπη.
Διαβάστε τι λέει στο χθεσινό του σχόλιο ο Mehmet Türker:
Στη Μέση Ανατολή, με μια εξωτερική πολιτική που είχε θρησκευτική βάση, τάραξε το εσωτερικό της Συρίας… Στο τέλος η Τουρκία μετατράπηκε σε Συρία!
Και πάλι για να μην αδικήσουμε τη Συρία, στην πρωτεύουσά της τη Δαμασκό, δεν εκρήγνυνται τόσες βόμβες, όσες εκρήγνυνται στην πρωτεύουσα της Τουρκίας την Άγκυρα και δεν χάνουν τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι!..
Κοιτάζοντας αυτή την κατάσταση, μέσα σε 5 μήνες στην πρωτεύουσα της Τουρκίας σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις.
Η μια μπροστά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Άγκυρας….
Η δεύτερη στο κέντρο όπου βρίσκονται τα Αρχηγεία των Κλάδων των ΤΕΔ.
Η τρίτη, δηλαδή η επίθεση που σημειώθηκε προχθές στην καρδιά της Άγκυρας, στην πλατεία Κιζιλάϊ, σε απόσταση 50 μέτρων από το κτίριο της πρωθυπουργίας και του Υπουργείου Εσωτερικών..
Που είναι αυτό το κράτος; Ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα; Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα παραιτούνταν ο πρωθυπουργός, ή αν δεν συνέβαινε αυτό, θα παραιτούνταν ο υπουργός Εσωτερικών την ίδια μέρα. Ωστόσο στους δικούς μας, η παραίτηση δεν περνάει καν απ’ το μυαλό τους !..
Μπροστά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Άγκυρας, 107… (νεκροί)
Μπροστά στα Γενικά Επιτελεία, 29.. (νεκροί)
Και μαζί με τους 35 αθώους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη χθεσινή έκρηξη, ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους 171…
171 πολίτες δεν ζουν σήμερα , λόγω της αδυναμίας αυτών που κυβερνούν το κράτος, επειδή οι κύριοι αυτοί ασχολούνται με τη φθορά του Συνταγματικού Δικαστηρίου!..
Πρόσφατα σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, ο κύριος υπουργός έλεγε ότι η αστυνομία θα είναι περισσότερο εμφανής στις πόλεις, στα πλαίσια της αποτροπής. Μα η επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κιζιλάϊ ήταν ήδη ορατή και έγινε δίπλα από τα ΜΑΤ
Η πρεσβεία των ΗΠΑ για το προσωπικό της και τους πολίτες της, προειδοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί επίθεση με βόμβα στην ίδια περιοχή, η κυβέρνηση όμως κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου…
Ανάθεμα στην τρομοκρατία ! Αυτή είναι εχθρός της ανθρωπότητας! Με αυτά τα λόγια βρίσκουμε παρηγοριά, όμως δεν αλλάζουμε την πραγματικότητα…
Από την τρομοκρατία φυσικά δεν περιμένουμε ανθρωπισμό αλλά και με το να την καταδικάζουμε είναι ανάξιο. Η Τουρκία έχει έρθει σε χειρότερη κατάσταση από τη Συρία, το Λίβανο, το Αφγανιστάν και την Υεμένη.
Εμείς δεν λέμε ότι έχουμε «πόλεμο», όμως επίσημα ο στρατός μέσα στην Τουρκία, διεξάγει οδομαχίες. Οι ΕΔ μέσα στη Γιουκσέκοβα κατεβάζουν στρατιώτες και στο κέντρο του Σίρνακ, μεταφέρουν 80 άρματα μάχης…
Η επαρχία Σουρ είπαν ότι εκκαθαρίστηκε, όμως άρχισαν και πάλι οι συγκρούσεις. Η Τουρκία καίγεται, από πίσω όμως υπάρχουν 3 δις ευρώ…
Και ενώ η Τουρκία βρίσκεται σ’ αυτή την κατάσταση, τι θα γίνει αν θα πάτε χωρίς βίζα στην Ευρώπη ή αν δεν θα πάτε!..
Φυσικά κανείς δεν είναι σε κατάσταση να πάει οπουδήποτε. Κάθε μέρα αίμα, κάθε μέρα δάκρυα.
Η χώρα έχει μετατραπεί σε λίμνη αίματος και το ηθικό είναι στο μηδέν. Και ο βεζίρης (Νταβούτογλου) μιλάει στην πόλη του Βάν και κάνει ηρωισμούς..
Η Τουρκία έχει έρθει σε ανεξέλεγκτη κατάσταση. Στην Άγκυρα σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις και να προσθέσουμε και την επίθεση που έγινε στο Σουλτάναχμετ της Κων/πολης, στην καρδιά του τουρισμού. Τι έγινε που κατά τον υπουργό τουρισμού, ότι φέτος θα κάλπαζε ο τουρισμός… Λέγοντας τέτοια, κοροϊδεύουμε το μυαλό μας, αφού η Τουρκία για τον έξω κόσμο, έχει καταστεί επίσημα «χώρα τρομοκρατίας…» Είναι πολύ οδυνηρό να το λέμε, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα !..
Μέσα σ’ αυτή τη χώρα όλοι κάνουν λάθος και η κυβέρνηση του ΑΚΡ τα κάνει όλα σωστά. Στο τέλος εξαπατηθήκαμε, παραπλανηθήκαμε, ήρθαμε σε μια κραυγή αφέλειας. Μωρέ παραδεχτείτε μια φορά ότι κάνατε λάθος, ότι είστε σε λάθος δρόμο και θα σας φιλήσω από το μέτωπο !..Με το να κατηγορείτε την τρομοκρατική οργάνωση, δεν θα αποφέρει κέρδη, με το να προσπαθείτε να ανακατέψετε την πατριδοκαπηλία, αυτό είναι προδοσία αυτής της χώρας !.. Σε κατέστρεψαν όμορφή μου χώρα…
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου