Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σε λίγο δεν θα μιλάμε για φοροφυγάδες, γιατί θα είμαστε όλοι !...‏




Ναι σε λίγο θ' ανήκω κι' εγώ κι' εσείς, σ' αυτή την κατηγορία.
Ήδη ο "εβραίος" διαχειριστής  με είπε μπατακτσή γιατί του χρώσταγα ένα μήνα κοινόχρηστα και του ζήτησα να με "ανεχθεί" για λίγο[έχει αποθεματικό], επειδή προηγούνταν η πληρωμή του νέου εκκαθαριστικού  στην εφορία.
Το καθεστώς όσο βλέπει να υπάρχουν ακόμα μικροκαταθέσεις στις τράπεζες,  ξερογλείφεται και προσπαθεί με τα διάσπαρτα "φορολογικά" κόλπα, να τις απομυζήσει.
Έτσι, ελλείψει ρευστότητας, δεν θα μπορούμε ν' ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες "υποχρεώσεις μας" στο γκουβέρνο, στις τράπεζες, προς τρίτους, κλπ.
Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν θα φθάνουν ούτε για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών διαβίωσης.
Αυτή την στιγμή ζούμε την έλευση της ιστορικά μεγαλύτερης ανισοκατανομής εισοδήματος και πλούτου στη χώρα. 
Οι μεγαλοφοροφυγάδες, οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος και τα λαμόγια,  θ' αγοράζουν όσο-όσο, περιουσίες έντιμων ανθρώπων.
Όσοι τώρα ζητάμε να δημοσιευθούν λίστες φοροφυγάδων, θα πάψουμε σε λίγο να τις ζητάμε, γιατί η αρχή προσωπικών δεδομένων, που τώρα κάνει την δύσκολη και μπλοκάρει τα πάντα, θα δώσει τότε την άδεια και ο κυρ Παντελής, που έβαλε διευθυντή του γραφείου του στο Υπ.Οικ. τον υιό του,  θα κατεβάσει το όριο (στην λίστα) από τα 150.000  στα 10.000   κι' έτσι θα "φιγουράρουμε" όλοι μαζί  με αλφαβητική σειρά.
Ναι θα είμαστε όλοι μέσα !...

Γιώργος Δημόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου