Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ



Σήμερα, έγινε η δίκη - φάρσα, των ΟΥΚάδων, που φώναξαν συνθήματα, που ...πρόσβαλαν τα Σκόπια, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο κ.Δημητράς, ενός ...Παρατηρητηρίου. Φυσικά, η είδηση της δίωξης των Ελλήνων στρατεύσιμων σήμερα, μόνο γέλια μπορεί να προκαλεί, όταν έρχεται μετά από τόσες γελοιότητες των Σκοπιανών, μπροστά στις οποίες τα δίστιχα των ΟΥΚάδων, είναι...
 αποσπάσματα από την Αγία Γραφή. Αλλά, δουλειά δεν είχε ο διάολος, ...πουλούσε "προοδευτισμό" (με την χειρότερή του έννοια, την πιό σκατένια να το πούμε;).

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ eglimatikotita.gr
Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και με τον Εθνικό ΜΑΣ Ύμνο έγιναν δεκτοί οι βάτραχοι του Λιμενικού ΜΑΣ, αμέσως μόλις βγήκαν απο την πόρτα του Ναυτοδικείου Πειραιά σήμερα το μεσημέρι. Οι Έλληνες δεν άφησαν τους άφησαν μόνους τους, απέναντι στην επίθεση που δέχεται ο Στρατός ΜΑΣ απο το συνονθύλευμα της προόδου! Και πάλι στις 16 Δεκεμβρίου -ημέρα συνέχισης της δίκης λόγω της σημερινής αναβολής- θα βρίσκονται στο πλευρό των βατράχων του Λιμενικού. Άλλαξαν οι εποχές που οι προοδευτικάριοι έπαιζαν μονότερμα. Ας το πάρουν χαμπάρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου