Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Που ήταν ο Γιώργος, την ώρα που οι Έλληνες άκουγαν τα μέτρα;


Χθες, την ώρα που οι Έλληνες άκουγαν  τα νέα μέτρα κι ένιωθαν σαν τους αιχμάλωτους των Ρωμαίων όταν τους πετούσαν στο Κολοσσαίο, για να τους φάνε τα λιοντάρια,  ο «εξαφανισμένος» πρωθυπουργός διασκέδαζε με την οικογένειά του στην σικ χασαποταβέρνα της Κηφισιάς  «Τηλέμαχος» (από τα καλύτερα στέκια κρεατοφαγίας).

Έδειχνε άνετος και ήταν μαζί με την Άντα και την κόρη του, ενώ γύρω, τον φρουρούσαν μια ντουζίνα σωματοφύλακες.
Ο ΓΑΠ προσέχει πολύ τη διατροφή του και τρώει συνέχεια πρωτεΐνες, ψητά κρέατα και ψάρια, (καθώς και ομελέτες μόνο με ασπράδια για την ενίσχυση των μυών), ενώ έχει μεγάλη αδυναμία και στο σούσι. Μπορεί ο ελληνικός λαός να αναρωτιέται που είναι ο πρωθυπουργός του, καθώς δεν τον βλέπει πια πολύ συχνά τελευταία, οι θαμώνες των καλών εστιατορίων στα βόρεια προάστια όμως , τον συναντούν τακτικά.
Αυτήκοος μάρτυρας ανέφερε ότι πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος σχολίαζε μάλιστα ότι παρά την κρίση, οι ταβέρνες είναι γεμάτες. Προφανώς οι ταβέρνες που επισκέπτεται ο Γιώργος στην Κηφισιά είναι γεμάτες, αλλά κάτι τέτοιες βαθυστόχαστες διαπιστώσεις κάνει και μετά ρίχνει τσεκούρια στο λαό που νομίζει ότι αντέχει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου