Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αφού οι άλλοι υπογράφουν μνημόνια με την τρόικα, ο Καμμένος να υπογράψει μνημόνιο με τον λαό


 

Όποιος θέλει να κυβερνήσει, να υπογράψει μνημόνιο με τον λαό

Βαδίζοντας προς τις εκλογές και έχοντας μείνει κάτι περισσότερο από 2 εβδομάδες, όλοι αρχίζουν και κατανοούν πως ο χρόνος είναι απελπιστικά λίγος για να μπορέσει να ενημερωθεί επαρκώς ο Έλληνας πολίτης.

Όμως, τι ενημέρωση είναι αυτή που πρέπει να γίνει; Τι είναι αυτό που πρέπει να λεχθεί στην Ελληνική κοινωνία, η οποία στενάζει κάτω από τις πιέσεις των αβάσταχτων μέτρων που έχουν παρθεί από την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εναντίον της; Γίνεται να εξηγήσεις σε αυτόν που δεν έχει δουλειά, τι είναι η ανεργία; Γίνεται να εξηγήσεις σε αυτόν που δεν έχει να ταΐσει –επαρκώς- το παιδί του, τι είναι επάρκεια βασικών αγαθών; Γίνεται να εξηγήσεις σε εκείνον τον πολίτη που βαδίζει στον δρόμο πως είναι δυνατόν να υπάρξει επαρκής δέσμη μέτρων ασφαλείας, ώστε να μην κινδυνεύει να πέσει θύμα ληστείας ή ακόμη και να του αφαιρέσουν την ζωή για 5 ή 10 ευρώ;

Δυστυχώς, βαδίζουμε σε μία εκλογική αναμέτρηση, με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες που έχουν βιώσει μεταπολεμικά οι Έλληνες. Δυστυχώς, η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή κι ενώ θα έπρεπε να συζητάμε για το πώς θα απελευθερωθεί, συζητάμε για την σύλληψη του Τσοχατζόπουλου, για το κελί που μένει και ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα μάθουμε για τον εγκλεισμό του ωραίου «μπρούμελ»… όμως, για την «ταμπακιέρα» δεν λέγεται κουβέντα.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο και με δεδομένη την αδυναμία του πολιτικού συστήματος (μνημονιακού και αντιμνημονιακού), απαιτείται η σύνταξη ενός κειμένου 2 σελίδων (το πολύ), όπου θα καταγράφεται με χρονικά όρια μία σειρά δεσμεύσεων που θα οδηγήσουν την χώρα έξω από την θανατηφόρα μέγγενη που την οδήγησαν οι ένοχοι πολιτικοί.

Εμείς θα προτείναμε:

Άμεση σύλληψη και προφυλάκιση όλων των ζώντων πολιτικών και συγγενικών τους προσώπων που ενεπλάκησαν σε κυβερνητικό έργο από το 1980 και μετά, ενώ θα υπάρξει άμεση δέσμευση των περιουσιών τους (εντός και εκτός Ελλάδος), μέχρις ότου αθωωθούν τελεσίδικα από την Δικαιοσύνη.

Άμεση έκδοση ενταλμάτων σύλληψης πολιτικών και οικονομικών προσώπων, που συνεργάστηκαν και εκβίασαν την Ελλάδα προκειμένου να την υποτάξουν πολιτικά και οικονομικά, παραβιάζοντας σειρά άρθρων (8 στο σύνολο) της συνθήκης δημιουργίας της Ε.Ε., του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και του Ελληνικού Συντάγματος, το οποίο παραβίασαν άμα τη συγκρότηση συμμορίας η οποία στόχευσε στην κατάλυση κάθε πολιτικού και ανθρωπίνου δικαιώματος των Ελλήνων πολιτών, ενώ παραβίασε την βασική αρχή ανεξάρτητης και αυτοκυρίαρχης λειτουργίας των κρατών, όπως ορίζεται από το Διεθνές Δίκαιο.

Άμεση κρατικοποίηση όλων των τραπεζών και έλεγχος για πιθανές δραστηριότητές τους που έβλαψαν άμεσα ή έμμεσα τα συμφέροντα του Ελληνικού κράτους.

Άμεση καταβολή φορολογικών και άλλων υποχρεώσεων από όλους τους καναλάρχες, εκδότες και μεγαλο-εργολάβους. Οποιαδήποτε άρνησή τους θα τους οδηγεί στην φυλακή και στην οριστική δήμευση της περιουσίας τους (εντός και εκτός Ελλάδος).

Άμεση εφαρμογή του πόθεν έσχες σε όλους τους βουλευτές από το 1980 και μετέπειτα, αλλά και σε όσους εργάστηκαν ως γενικοί γραμματείς υπουργείων, νομάρχες, περιφερειάρχες, διοικητές ΔΕΚΟ κ.λ.π. Σε περιπτώσεις που οι φορολογικές τους δηλώσεις δεν συμφωνούν με τα αποτελέσματα των οικονομικών ερευνών, θα δημεύεται άμεσα ολόκληρη η περιουσία τους ενώ οι ίδιοι θα οδηγούνται άμεσα στην φυλακή.

Διερεύνηση για νομοθετήματα που οφέλησαν συγκεκριμένους επιχειρηματίες και σε περίπτωση που υπάρξει υποψία πολιτικής εξυπηρέτησης, θα ακολουθείται δήμευση της περιουσίας όλων των εμπλεκομένων προσώπων.

Άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, δημιουργία ομολόγου για το κοίτασμα Ηροδότου (νοτίως της Κρήτης) και πρόσκληση ενδιαφέροντος σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην αγορά του, ύψους 3 τρισ. Ευρώ.

Συγκρότηση ειδικού τμήματος στο Πεντάγωνο, το οποίο θα αναλάβει την στρατιωτική οχύρωση του Αιγαίου, της Θράκης και της ευρύτερης περιοχής του Καστελλόριζου.

Συγκρότηση ειδικού τμήματος από διπλωμάτες, οι οποίοι θα συντάξουν ενημερωτικές επιστολές για θέματα που αφορούν τα Σκόπια και την Βόρειο Ήπειρο.

Συγκρότηση ειδικού τμήματος από νομικούς, οι οποίοι θα συντάξουν μηνυτήριο αναφορά κατά της Γερμανίας, για αθέτηση κάλυψης οικονομικών υποχρεώσεων προς την Ελλάδα, από τον Β. Παγκόσμιο πόλεμο. Θα συνυπολογιστούν με τον σημερινό τόκο δανεισμού προς την Ελλάδα, οι καταστροφές που δημιούργησαν τα κατοχικά στρατεύματα, η κλοπή του Ελληνικού χρυσού, οι κλοπές αρχαιοτήτων κ.α. Σε περίπτωση που η Γερμανία αρνηθεί να καταβάλει άμεσα (εντός τριμήνου) τις οφειλές της, η Ελλάδα θα προχωρήσει σε δεσμεύσεις κτιρίων, εγκαταστάσεων, επιχειρήσεων κ.α. που ανήκουν στο Γερμανικό Δημόσιο ή σε Γερμανικές επιχειρήσεις (εντός και εκτός Ελλάδος).

Άμεση μετατροπή του τρόπου λειτουργίας των Ελληνικών υπηρεσιών κρατικής ασφάλειας (ΕΥΠ), επαναφορά ικανών στελεχών της που κυνηγήθηκαν και σπιλώθηκαν επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου και επαναδραστηριοποίηση όλου του υλικού (έμψυχου και άψυχου) που διαθέτει η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Κλήση Ελλήνων επιστημόνων που εργάζονται στο εξωτερικό προκειμένου να εργαστούν προς την κατεύθυνση δημιουργίας κέντρων ερευνών σε νέες τεχνολογίες εντός της Ελλάδας.

Κατάργηση όλων των νομοθετημάτων που σχετίζονται με τον κώδικα τροφής (Codex Alimentarius), αλλά και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Κατάργηση όλων των νομοθετημάτων που είναι σχετικά με την αθρόα εισαγωγή και απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. Μέτρα άμεσης απομάκρυνσης (αλλά και επανελέγχου των ήδη ελληνοποιηθέντων) λαθρομεταναστών.

Κατάργηση όλων των νομοθετημάτων σχετιζόμενων (άμεσα ή έμμεσα) με την Κάρτα του Πολίτη.

Κατάργηση όλων των αποφάσεων πώλησης Ελληνικών ΔΕΚΟ.

Θα μπορούσα να καταθέσω μία σειρά από επιπλέον δεσμεύσεις, όμως είμαι βέβαιος πως οι αναγνώστες μπορούν να συνδράμουν στην αρτιότερη και αντικειμενικότερη δημιουργία αυτής της λίστας – συμβόλαιο, η οποία θα είναι απολύτως δεσμευτική σε όποιον την επικαλεστεί.

Μπορεί, άραγε, ο κύριος Καμμένος, να δεσμευτεί σε μία σειρά αιτημάτων των Ελλήνων, ορίζοντας και σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του «μνημονίου» που του ζητά να υπογράψει ο Ελληνικός λαός; Αν ναι, να το δηλώσει ευθαρσώς και να υπογράψει συμβόλαιο με τον κυρίαρχο λαό, στο οποίο θα υπάρχει ποινική ρήτρα φυλάκισης του ιδίου και των συνεργατών του σε περίπτωση μη ικανοποίησης των δεσμεύσεών του.

Ιδού το μνημόνιο, ιδού και το πήδημα κύριε Καμμένε… Ζητάμε την υπογραφή σας, αντιμετωπίζοντάς σας ως υπεύθυνο και έντιμο πολιτικό. Σε περίπτωση αθέτησης, θα υποστείτε όσα θα έχετε υπογράψει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου