Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η ΚΑΛΠΙΚΗ .... ΚΑΛΠΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ..!!! ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ‏


 

Ένα κείμενο, όπως αυτό του πρωθυπουργού για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών είναι πολυσήμαντο.

Και αυτά, που έχουν ιδιαίτερη σημασία δεν είναι αυτά που λέει το κείμενο, αλλά αυτά, που κρύβει.

Και για να αποδειχτεί του λόγου το αληθές επέλεξα τις δύο παρακάτω αποκαλυπτικότατες παραγράφους:

«Γνωρίζετε πολύ καλά, λέει ο πρωθυπουργός, ότι δεν επιτρέπεται να χάσουμε ούτε μία μέρα. Η διάλυση της Βουλής δεν σημαίνει και διάλυση της κυβέρνησης. Αυτή η προεκλογική περίοδος δεν είναι σαν τις προηγούμενες. Πολλά θέματα δεν μπορούν να περιμένουν την αντιμετώπισή τους μετά τις εκλογές. Στο διάστημα που μεσολαβεί ως τις 6 Μαΐου απαιτείται η λήψη σημαντικών αποφάσεων και η προώθηση πολιτικών που έχει ήδη εγκρίνει η Βουλή.

Οφείλουμε, ως κυβέρνηση, όταν παραδώσουμε τη σκυτάλη στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές να της παραδώσουμε ταυτόχρονα και επεξεργασμένες προτάσεις, ώστε να μπορεί να κάνει με πληρέστερο τρόπο τις δικές της επιλογές. Πρέπει να της παραδώσουμε ένα κράτος σε λειτουργία».

Κάνω, λοιπόν, μια προσπάθεια να αποκρυπτογραφήσω και «μεταγλωττίσω» τις παραγράφους αυτές:
Πρώτα-πρώτα υπάρχει η προφανής προσπάθεια να εξαπατηθεί το τσούρμο των κομπάρσων εκλογέων, τρώγοντας αμάσητο το παραμύθι της κατοχικής κυβέρνησης.
Έτσι ώστε να παρουσιαστεί ότι το προφανώς και πρωτοφανώς καταστροφικό για την Ελλάδα και το λαό της έργο τους ήταν τάχα πολύτιμο και μοναδικό.
Και ότι πρέπει να συνεχιστεί οπωσδήποτε μέχρι τις εκλογές. Και, γιατί όχι και μετά από αυτές! Αφού δεν είναι λογικό ν’ αφήνει κάποιος στη μέση μια “επιτυχημένη” προσπάθεια…
Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο «η διάλυση της βουλής, δεν σημαίνει διάλυση και της κυβέρνησης»:
Αστείο πράγμα! «Να χαλάσει ο διάολος τη φωλιά του»…
Γιατί σίγουρα «αυτή η προεκλογική περίοδος δεν είναι σαν τις προηγούμενες». Αφού εδώ «παίζεται κορώνα γράμματα» το αποικιοκρατικό καθεστώς των Γερμαναράδων και το ληστρικό καθεστώς των τοκογλύφων.
Και ασφαλώς «πολλά θέματα δεν μπορούν να περιμένουν την αντιμετώπισή τους μετά τις εκλογές»!
Που είναι το εξής ένα: Η συνέχιση του καθεστώτος της προδοσίας και του ξεπουλήματος της χώρας…
Γιατί η πείρα τους δίδαξε ότι δεν είναι δυνατόν να τρέχουν πίσω από το τρένο ιδιαίτερα όταν έχουν κάμει ολοσχερή κατάληψη σε αυτό.
Αφού «στο διάστημα που μεσολαβεί ως τις 6 Μαΐου απαιτείται η λήψη σημαντικών αποφάσεων και η προώθηση πολιτικών που έχει ήδη εγκρίνει η Βουλή».
Η βουλή των Γερμανών, ασφαλώς και της τρόικας των τοκογλύφων. Και όχι βέβαια των Ελλήνων. Που προ πολλού την έχουν δολοφονήσει.
Η οποία «βουλή» απαιτεί να παραδοθεί στη νέα κυβέρνηση «ένα κράτος σε λειτουργία».
Που σημαίνει σε ολοκληρωτική διάλυση. Σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των Γερμαναράδων και της τρόικας.
«Οφείλουμε, ως κυβέρνηση, επιλέγει ο πρωθυπουργός, όταν παραδώσουμε τη σκυτάλη στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές να της παραδώσουμε ταυτόχρονα και επεξεργασμένες προτάσεις, ώστε να μπορεί να κάνει με πληρέστερο τρόπο τις δικές της επιλογές».
Η οφειλή τους βέβαια δεν είναι απέναντι στο λαό, που τον ψέκαζαν σαν τα κουνούπια και τον ξυλοκοπούσαν με περισσή βαρβαρότητα. Αλλά απέναντι στην τρόικα.
Για χάρη της οποίας οφείλουν να επεξεργαστούν, τουτέστι να «μαγειρέψουν» καταλλήλως τις εκλογές. Ώστε η επόμενη κυβέρνηση να είναι μία από τα ίδια. «Τοις ρήμασι» των Γερμαναράδων και της τρόικας, κπλπ, τυφλά πειθομένη.

Έτσι είναι!!!…
Η συμμορία αυτή, που τόσες προσπάθειες κατέβαλε να αναρριχηθεί στην εξουσία και να τη διατηρήσει, κακοποιώντας στη συντριπτική πλειονότητα του λαού με το χειρότερο τρόπο, είναι ποτέ δυνατόν να κάμει έντιμες και καθαρές εκλογές!…
Γιατί βέβαια η έντιμη διεξαγωγή των εκλογών γίνεται μόνο από υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Και σε καμιά περίπτωση από την εν ενεργεία κυβέρνηση. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτή είναι, κατά την εκτίμηση πολλών σεβαστών και έντιμων ανθρώπων κυβέρνηση απατεώνων και δοσίλογων.
Που ασφαλώς θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το έργο, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας. Την ολοκληρωτική, δηλαδή, καταστροφή της Ελλάδας και του λαού της.
Και διαθέτει πλήθος μέσων και τρόπων να το πετύχει, απέναντι σε ένα λαό, που τον «παίζει» και τον εμπαίζει με σημαδεμένη τράπουλα.
Με τους μηχανισμούς, της ηλεκτρονικής διαβολοκυβέρνησης, που έχει στη διάθεσή της, θα δώσει την πρωτιά στη Σκύλλα ή τη Χάρυβδη του δικομματισμού.
Σ’ αυτή την απάτη θα προστεθεί και το πριμ, που η ανέντιμη πολιτική των ανεντιμότατων πολιτικών δίνει με τον καλπονοθευτικό νόμο στο «πρώτο» κόμμα.
Και το αλητήριο αυτό αποτέλεσμα θα συνεπικουρήσει και ο έτερος βραχίονας του δικομματισμού. Οπότε η συνταγή της σούπας του δοσιλογισμού θα συνεχίσει να τρέφει με τα δηλητηριώδη και θανατηφόρα προϊόντα του την Ελλάδα και το λαό της.
Και βέβαια αυτά δεν τα γράφω για “να σας κάμω την καρδιά περιβόλι”. Ούτε να σας προτρέψω σε αποχή από τις εκλογές. Στις οποίες οφείλουμε να συμμετάσχουμε όλοι.
Για να μαυρίσουμε αυτούς, που έκαμαν μαύρη τη ζωή μας! Ανεξαρτήτως του μαγειρέυματος του αποτελέσματος…
Τα γράφω απλά και μόνο, για να μην κοπανάμε τα κεφάλια σας στον τοίχο, όταν το βράδυ των εκλογών θ’ ακούμε τα απίστευτα αποτελέσματα, που θα μας «μαγειρέψει» η τόσο «πολύτιμη και ευεργετική» κυβέρνηση της συμμορίας των παπαδημιών…
Τα οποία άλλωστε προετοιμάζονται και προλειαίνονται και από τις δημοσκοπήσεις…
παπα-Ηλίας
1.Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη, γιατί δεν μπόρεσα να ασχοληθώ νωρίτερα με την αποκρυπτογράφηση του πρωθυπουργικού μηνύματος.
2. Υ. Γ. Και βέβαια δεν ισχυρίζομαι ότι πολλοί άλλοι δεν θα έχουν να πούνε και άλλα πολλά ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου