Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΦΟΒΕΡΟΣ Καμμένος: «Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε στη διαπραγμάτευση, θα το κάνουμε Κούγκι»

ΦΟΒΕΡΟΣ Καμμένος: «Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε στη διαπραγμάτευση, θα το κάνουμε Κούγκι»

Αλύγιστος και αποφασιστικός (όπως και η ελληνική κυβέρνηση συνολικά) εμφανίστηκε, μιλώντας σε πολιτικούς συντάκτες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος!
 "Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε στη διαπραγμάτευση, θα το κάνουμε Κούγκι" είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος που προσέθεσε πως: "είμαστε αποφασισμένοι και θα το πάμε μέχρι τέλους"!

Εμφανίστηκε, πάντως, αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα έχει βρεθεί λύση: "Πιστεύω ότι θα κλείσει η συμφωνία τις επόμενες δέκα ημέρες" τόνισε ενώ ξεκαθάρισε πως βάση της συζήτησης θα είναι το κείμενο Μοσκοβισί που τελευταία στιγμή αποσύρθηκε πριν το προηγούμενο Eurogroup. "Διαφορετικά είμαστε έτοιμοι για όλα" συμπλήρωσε με έμφαση!

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ακόμη πως υπάρχουν υποθέσεις συμβάσεων που έχουν μετά από έλεγχο βρεθεί να έχουν "ενδιαφέροντα" στοιχεία ενώ είπε πως την επόμενη βδομάδα και σε συνεργασία με το Υπουργείο η Ζωή Γεωργαντά θα ξεκινήσει ενδελεχείς ελέγχους!

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου