Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Σόιμπλε… Θα σας ξεζουμίσω θέλετε δεν θέλετε







Τα έχει παίξει πλέον ο Σόιμπλε… έχει γυαλίσει και το μάτι του, ενώ η βαρβαρότητα  του βγαίνει πλέον απροκάλυπτα σε όλο της το μεγαλείο! Γουστάρει να πιέζει τα κράτη να υποκύπτουν στα δικά του θέλγητρα, αδιαφορώντας για την οικονομική εξαθλίωση που φέρνει η πολιτική στους κατοίκους των χωρών!
 
Ο άνθρωπος είναι εξουσιομανής… θεωρεί τα κράτη μέλη της Ε.Ε αποικιοκρατία του…Δεν γουστάρει κανείς να σηκώνει κεφάλι μπροστά στην «μεγάλη» Γερμανία. Το στοίχημα  που παίζει τώρα είναι ότι να υπογράψουμε με κάθε τρόπο τη συνέχιση της μνημονικής σύμβασης η οποία παρεμπιπτόντως λήγει τέλη Φεβρουαρίου, ώστε να μπορεί ελεύθερος να ολοκληρώσει το στύψιμο των Ελλήνων.
 
Ακόμη και οι εταίροι του τα έχουν πάρει με την συμπεριφορά του αφού πριν προλάβουν να κάνουν μια δήλωση έστω και θεσμική, εκείνος τους αδειάζει πάραυτα. Θέλει να καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους ότι αυτός και μόνον αυτός, αποφασίζει… και διατάζει!!!
 
Για αλλαγή αυτής της νοοτροπίας, έκαναν έκκληση 18 οικονομολόγοι, ανάμεσα στους οποίους ο Τζόζεφ Στίγκλιτς και ο Χρ. Πισσαρίδης, λέγοντας του ότι πρέπει να φανεί πραγματιστής  προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία για την Ελλάδα,  και ζήτησαν από τους πιστωτές της χώρας να προχωρήσουν στους «κατάλληλους συμβιβασμούς».
 
Μάλιστα σε περίπτωση μη συμφωνίας τονίζουν ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες οικονομικές και πολιτικές και για τους Έλληνες αλλά και για τους Ευρωπαίους.
 

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο άκουσμα του ΟΧΙ από τον Σόιμπλε το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης έκανε βουτιά σχεδόν 50 μονάδων!!!
 
Αλήθεια οι υπόλοιποι εταίροι μας τι δεν καταλαβαίνουν;


Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου