Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τα Ρωσικα σχέδια διείσδυσης στις Χώρες της ΕΕ και ο Ρόλος Κοτζιά, Καμμένου!‏

878b663e-6f8e-40c8-b599-62d8901bd33e-1020x612Δημοσίευμα της Αγγλικής εφημερίδας the guardian, δικαιώνει το Άρθρο του Σπύρου Πριφτη!








Σε χθεσινό δημοσίευμα της Αγγλικής εφημερίδας the guardian, με τιτλο-Russian resurgence: how the Kremlin is making its presence felt across Europe Ρωσική αναζωπύρωση: πώς το Κρεμλίνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλη την Ευρώπη!
Διαβάζοντάς το, βρήκα αυτά που σας έγραψα στο Άρθρο Μου,με τιτλο-Κίνδυνος για τη ζωή του Πάνου Καμμένου!
Θα έλεγα οτι το κείμενο που εχει γράψει η Αγγλική εφημερίδα  the guardian, και στην παράγραφο,που αναφέρεται
στον Υπ.Εξωτερικων Ν.Κοτζια και τις επαφές που ειχε με το αμφιλεγόμενο μυστηριώδης πρόσωπο Αλεξάντερ Ντούγκιν, είναι λες και με έχουν αντιγράψει ! Για την ακρίβεια, λες και αντέγραψαν το Αρθρο μου!
Μάλιστα,το Δημοσίευμα του guardian,έχει συνέντευξη -δήλωση του Anton Shekhovtsov, να παρουσιάζει τα στοιχεία του που έχει για τον Αλεξάντερ Ντούγκιν, και τις επαφές του με Ν.Κοτζια,και Συριζα!
Δειτε τι εγραψα στο Αρθρο μου για τον Anton Shekhovtsov :
Στην έρευνά μου για το πρόσωπό του Anton Shekhovtsov και του blog του, διαπίστωσα μια εμμονή του κατα του Σύριζα, γράφοντας ενα σωρό αρνητικά Αρθρα! Ο Anton Shekhovtsov εχει εργαστει στα μεγαλυτερα Αγγλικα πανεπιστημια ,και ειδικεύεται στις Πολιτικες Επιστημες, ειναι πολέμιος του Ρωσου Προεδρου Β.Πουτιν και ανήκει στους υποστηρικτές στην λεγόμενη Ρωσικη Αντιπολιτευση! Η Δυτική του εκπαίδευση, κυρίως σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, μαρτυρούν την χειραγώγηση του, απο της Αγγλοσαξωνικες Μυστικες Υπηρεσιες!
Για καποιους πονηρους,που θα πουν σιγουρα, οτι εγω αντεγραψα το Αρθρο απο τον the guardian,
παρακαλώ να δείξετε την ωρα που λαβατε το email μου με το Αρθρο μου, (Μερα 16-2-2015 και ωρα,γυρω στις 5 παρα, τα ξημερωματα!)
Το δημοσιευμα του the guardian ανεβηκε στο internet (Δευτέρα 16 Φλεβάρη, 2015 15.38 GMT)
Δειτε εδω τη γραφει:(πηγαίνετε προς το τέλος χαμηλά για να το διαβασετε):http://www.theguardian.com/world/2015/feb/16/russian-resurgence-how-the-kremlin-is-making-its-presence-felt-across-europe
Το δημοσίευμα του  Guardian αναφέρει επίσης,το πως η Ρωσία και ο Πουτιν, εχουν καταφέρει να διεισδύσουν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, σε χωρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι πχ η Ελλάδα, στις Χωρες των Βαλκανίων, αλλα κυρίως στην Ουγγαρία!
Τονίζουν επίσης τα λεγόμενα Ανώτερων Ευρωπαίων,και Αμερικάνων Αξιωματούχων, που παρουσιάζουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για το πως οι Ρώσοι έχουν διεισδύσει, σε Οργανώσεις μη Κυβερνητικές ανα την Ευρωπη, συμβάλλοντας στην χρηματοδότηση τους!
Στα σχεδια τον Ρωσων, μεσα απο αυτες τις ΜΚΟ ειναι  η ενθάρρυνση των Αποσχιστικών κινημάτων της Σκωτίας και Καταλονίας  που προσπαθούν να αποσχιστούν απο την Μ.Βρετανια-και Ισπανια αντίστοιχα,δημιουργωντας το δικο τους Ανεξάρτητο Κράτος!
Το δημοσιευμα της Guardian αναφέρει επίσης, για τα κλεμμένα 700 email  που αποκάλυψε πρόσφατα η γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα, Die Ζeit!
Καθως και για την Υποκλοπή του email που εμπλέκει τον Π.Καμμενο να έχει επαφές με Ρώσους! Για ολα αυτα,τα έχω αναλύσει διεξοδικά στο Αρθρο μου!
Στα περίεργα του δημοσιευματος του Guardian, ειναι η εμπλοκή της Μαρί λεπεν και του κόμματος της, με ενα δανειο τον 9 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε απο Ρωσο Ολιγαρχη!
ae3e03b8-ea8d-4fd8-8416-cef2051ec2eb-620x372
Ειναι προφανες,οτι ο Ρωσος προεδρος Πουτιν , με την Στρατηγικη του,εχει εκμεταλλευτεί έξυπνα,την οικονομική κρίση που μαστίζει τις Χώρες της ΕΕ, τα τελευταία 5 χρονια! Και οι ιδιαίτερα ευάλωτες Οικονομικά Χώρες,βλέπουν την Ρωσία σαν Όαση, και μια ευκαιρία να ξεφύγουν  απο τον Οικονομικό στραγγαλισμό που τους ΕΧΕΙ επιβάλλει η Γερμανια!
Για μενα, αυτο το δημοσίευμα,ειναι πλήρης Δικαίωση, για αυτα που γραφω!
Και αποδεικνύουν οτι,αυτά που γράφω, είναι κατόπιν προσωπικής μου έρευνας,και οχι προιον της φαντασίας μου!
Ευχαριστώ Σπυρος Πριφτης
email:sp.barber@hotmail.gr
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου