Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

tafos amfipoli

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΜΦΙΠΟΛΗ!ΔΕΙΤΕ!900 Τ.Μ.ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΤΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ!
Ότι δεν κατάφεραν 100 έτη αρχαιολογικής σκαπάνης κι έρευνας στον Τύμβο Καστά, κατάφεραν οι καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων 10 ημερών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί μεγαλειώδης και υπερπολυτελής ταφική κατασκευή η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες – όσο το δυνατόν – επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δείχνει ταφικό μνημείο τουλάχιστον 900(!) τετραγωνικών μέτρων και μάλιστα πολυεπίπεδο, περίπτωση πρωτοφανής στον ελλαδικό χώρο!
Τούτο συνέβη σε συνδυασμό φυσικά με την αφαίρεση μεγάλου μέρους του λόφου για λόγους στατικής βιωσιμότητας του ήδη ανασκαφέντος τμήματος του λόγου, με συνέπεια, ένα μεγάλο μέρος του βορειοανατολικού τμήματος, να υποστεί σοβαρή καθίζηση.To σημείο που έγινε η μεγάλη κατάρρευση βρίσκεται εκεί που δείχνει το βέλος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρότι η είσοδος εντός του περιφραγμένου χώρου έχει αυστηρώς απαγορευθεί, κατάλληλα εξοπλισμένος φωτογράφος του National Geographic, με ισχυρό τηλεφακό, κατάφερε να διακρίνει έναν μαρμάρινο τοίχο να έχει καταρρεύσει από την καθίζηση και εντός του τεράστιου ταφικού μνημείου διακρίνεται μέγα πλήθος κτερισμάτων!
Όπως ενημερωθήκαμε, ιδιαίτερα ισχυρή αστυνομική δύναμη, άνω των 100 ειδικών φρουρών βρίσκεται ήδη επιτόπου και περιφρουρεί τον χώρο, ενώ η πρόσβαση είναι αδύνατη.
Πρόβλημα αντιμετώπισε ακόμη και η αρχαιολόγος κ. Περιστέρη, η οποία λόγω του εκτάκτου γεγονότος, μετέβη εσπευσμένα στον χώρο, χωρίς τον χαρακτηριστικό της μπερέ και δεν έγινε αντιληπτή από την αστυνομική φρουρά, η οποία αρχικά της αρνήθηκε την πρόσβαση.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη καθ΄οδόν για το μνημείο με ελικόπτερο, ενώ οδηγίες δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης κ. Σακελλαρίδης ο οποίος ήδη έχει καλέσει για άτυπη ενημέρωση τους ρεπόρτερ του ξένου Τύπου.
aetos-apokalypsis.com

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου