Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ηλεκτρισμένο το κλίμα μέσα στο Κοινοβούλιο




                 
                      

            Ηλεκτρισμένο είναι το κλίμα αυτή την ώρα μέσα στο Κοινοβούλιο, ενώ οι περισσότεροι βουλευτές καταφθάνουν στη Βουλή είτε πεζοί είτε με τα αυτοκίνητά τους αποδοκιμαζόμενοι από το πλήθος.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, προσπαθώντας να προσεγγίσει τη Βουλή, έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους διαμαρτυρομένους, οι οποίοι μάλιστα έσπασαν τους προφυλακτήρες του αυτοκινήτου του.

Αντίστοιχα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την είσοδο στο Κοινοβούλιο της υφυπουργού κυρίας Μιλένας Αποστολάκη αλλά και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κυρίας Σούλας Μερεντίτη και κυρίας Όλγας Ρεντάρη-Τέντε στις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξαν μπουκάλια και πέτρες.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι η «Δημοκρατία δεν θα σταματήσει να λειτουργεί» και ζήτησε να «απομονωθούν οι τραμπούκοι που προκαλούν τέτοια επεισόδια και από τους διαδηλωτές και από εμάς». Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης υποστήριξε ότι «κύκλοι εντός και εκτός της χώρας θα ήθελαν τέτοια επεισόδια να αποτελέσουν τον σπινθήρα για να βρεθεί η χώρα σε αιματοκύλισμα και διχασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου