Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Η ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ? ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ‏


 



Βόμβες, ἀποκαλύψεις καὶ ΜΠΟΟΟΟΟΧΑ!!!!


Πολὺ βρῶμα! Παντοῦ! 
Ἀπὸ ὅπου κι ἐὰν τὸ πιάσουμε λερωνόμαστε!
Τί θά γίνῃ; Πᾶτος δέν ὑπάρχει στό πηγάδι;
Ἡ συζήτησις καὶ οἱ σχολιασμοὶ γιὰ τὶς γερμανικὲς ἀποζημιώσεις. 
Ἔχουν ἤδη παρουσιαστεῖ τὰ ἔγγραφα ποὺ «ἀναζητᾶ  καὶ δὲν βρίσκει» ὁ Σαχινίδης. 
Ἔχουν ἤδη παρουσιαστεῖ τὰ παρασκήνια. 
Ἀλλὰ σήμερα θὰ σᾶς παρουσιάσω καὶ τὴν σύνδεσιν τῶν γερμανικῶν θρασυτάτων τοποθετήσεων, τὶς θέσεις Σαχινίδου (ποὺ ἀλλάζουν ἀναλόγως τοῦ ποῦ ἀκριβῶς φυσᾶ ὁ ἄνεμος) καὶ τῶν πραγματικῶν δεδομένων.
Γιά νά δοῦμε;
Θά φᾶνε πολύ ξύλο; Θά φᾶνε πάρα πολύ ξύλο; Ἤ δέν θά σηκωθοῦν ποτέ ξανά ὄρθιοι ἀπό τό ξύλο;
Φιλονόη.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυρίες και Κύριοι,
Ευγενώς παρακαλείσθε να παραιτηθείτε σαν μία ύστατη ένδειξη συγγνώμης προς τον Ελληνικό Λαό για την προδοτική πολιτική που ακολουθείτε, μίας πολιτικής σχεδιασμένης από εθνοκτόνα κέντρα του εξωτερικού, τα οποία αποβλέπουν στην εξαθλίωση του Έλληνα, στην αρπαγή του πλούτου του, στην διάλυση του Ελληνικού κράτους και στην εξαφάνιση του Ελληνισμού.
Έχετε διαφθαρεί και σας έχουν στο χέρι. Δεν εγκαταλείπετε την πολιτική,  γιατί αυτοί που θα μπορούσαν να ασκήσουν αντιπολίτευση και να σας στείλουν στη φυλακή είτε έχουν διαφθαρεί ή τους κρατάνε στο χέρι. Η Δικαστική Εξουσία έχασε τη φωνή της και τα ΜΜΕ τα ελέγχει η Νέα Τάξη.
Καθημερινώς οι αποφάσεις σας οδηγούν τον Λαό σε απόγνωση και στο ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας.
Το 2001 ο Κύριος Γλέζος, Πρόεδρος για τις  ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ απαιτήσεις για την θανάτωση αθώων Ελλήνων από τους Ναζι, επισκέφθηκε τον τότε Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Ελλάδος κύριο Παπαδήμο και εζήτησε αντίγραφα του Γερμανικού χρέους. Ο τραπεζίτης αρνήθηκε να τα δώσει χωρίς την έγκριση του Γερμανοτραφούς πρωθυπουργού Σιμίτη.
Στις 14/10/2010 ο κύριος Σαχινίδης ενώπιον της Βουλής δήλωσε ότι οι πολεμικές αποζημιώσεις μαζί με το κατοχικό δάνειο ανέρχονται σε 162 δις, χωρίς τους τόκους.
Ο έγκριτος Γερμανός καθηγητής Ritschl σε άρθρο του στο Γερμανικό περιοδικό SPIEGEL, για τις Γερμανικές αποζημιώσεις καταλήγει ότι η Γερμανία θα πάει να κρυφτεί αν η Ελλάδα ζητήσει αυτά που τις χρωστάμε .
Στις 17 Μαρτίου 2012, 28 Βουλευτές έθεσαν στην Βουλή το θέμα των πολεμικών Γερμανικών Αποζημιώσεων. Δεν προσήλθαν για την συζήτηση Σαμαράς –Βενιζέλος και η συζήτηση αναβλήθηκε
Στις 28/3/2012 ο κύριος Σαχινίδης δεν βρήκε αλλά ούτε έψαξε να βρει στοιχεία για το υπόψη θέμα.  
Στις 30/3/2012 στην πρωινή εκπομπή του κύριου Παπαδάκη ο Εκδότης της Εφημερίδας του «Πρώτου Θέματος¨ χωρίς να γνωρίζει το θέμα των αποζημιώσεων, λέγει ότι οι Γερμανικές Πολεμικές Αποζημιώσεις είναι μύθος.
Εδώ θαυμάζουμε το ύφος, το ήθος και τον πατριωτισμό του ανδρός και προτείνουμε στον κύριο Βενιζέλο να του δώσει μερικές διαφημίσεις για την εφημερίδα του.
Τώρα πια γνωρίζετε ότι για κάθε κρατική διαφήμιση στα ΜΜΕ ο λάκκος έχει φάβα.

Γλέζος : 168 δις χωρίς τόκους οι γερμανικές αποζημιώσεις

Ο Μανώλης Γλέζος καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, ήταν καταπέλτης και εξήγησε με απλά λόγια το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Περιέγραψε το χρέος που είναι διπλό, προς την ελληνική κυβέρνηση και προς την τράπεζα της Ελλάδας.
Ο κ. Γλέζος ανέφερε ότι η διασυμμαχική επιτροπή το 1946, καθόρισε το ύψος του χρέους προς την Ελλάδα.
Μάλιστα δήλωσε ότι η Γερμανία ξεκίνησε να πληρώνει τις οφειλές της με την καταβολή δυο δόσεων !!! Τι έγινε μετά και γιατί σταμάτησε, κανείς δεν ξέρει.
Σε ερώτηση του κ. Παπαδάκη αν συναντήθηκε, αν είχε συνεργασία με τον κ. Παπαδήμο όταν ήταν διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας, για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, είπε:
“Ναι συναντήθηκα με τον κ. Παπαδήμο και του ζήτησα να μας δώσει στοιχεία για το χρέος και μου απάντησε, θα πρέπει να μου δώσει εντολή η κυβέρνηση…”
Καλώ λοιπόν τον κ. Παπαδήμο να δώσει εντολή στον διευθυντή της τράπεζας να μας δώσει τα στοιχεία”.
Τέλος ο κ. Γλέζος ανέφερε ότι ”οι Γερμανοί θέλουν να μας τιμωρήσουν γιατί είμαστε η μόνη χώρα που τους σταμάτησε, που γκρεμίσαμε το αήττητο του άξονα το 1941. Θα έπρεπε να μας χρωστούν ευγνωμοσύνη γιατί συμβάλαμε να εκδιωχθεί ο φασισμός από την χώρα τους”
Το ύψος των οφειλών των γερμανικών αποζημιώσεων, ανέρχεται σήμερα στα 168 δις ευρώ χωρίς τόκους!!! (ἔχω μάτια καὶ βλέπω)

Βομβες» Σαχινίδη για γερμανικές αποζημιώσεις και χρέος

Σε δύο σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης στη Βουλή.
Σε δύο σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης στη Βουλή, παραδεχόμενος ότι η Γερμανία μας χρωστά 162 δισ. ευρώ από πολεμικές αποζημιώσεις και ότι το δημόσιο χρέος της χώρας μας αυξήθηκε κατά 20 δισ. στο διάστημα Ιουνίου-Δεκεμβρίου.
Ο κ. Σαχινίδης, μετά από επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κωστή Αϊβαλιώτη, απάντησε ότι το ζήτημα της διεκδίκησης των αποζημιώσεων από την Γερμανία παραμένει ανοιχτό στα πλαίσια των διμερών επαφών Ελλάδας-Γερμανίας και δεν προσδιόρισε πότε θα υπάρξει συγκεκριμένη πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την πληρωμή τους.
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, κατά την τοποθέτησή του, κατέθεσε στην Βουλή μελέτη διακεκριμένων οικονομολόγων οι οποίοι υπολόγισαν το ύψος των οφειλόμενων Γερμανικών αποζημιώσεων ως εξής:
-108 δις ευρώ από την επιδικασθείσα αποζημίωση υπέρ της Ελλάδος εκ μέρους της Διεθνούς Διασκέψεως Ειρήνης των Παρισίων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα ναζιστικά στρατεύματα στην οικονομική υποδομή της χώρας μας.
-54 δις ευρώ από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που η Ελλάδα κατέβαλε το 1942 στους κατακτητές.
 Αναφορικά με το Δημόσιο Χρέος, η είδηση ήταν ότι διογκώθηκε κατά 20 δισ. ευρώ μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου, αφού στις 7 Ιουνίου 2010 ήταν 310 δις. και έφτασε σήμερα τα 330 δις. ευρώ ή αλλιώς, σε ποσοστό 142,5% του ΑΕΠ (ἐπίκαιρα)
Στέργιος.
Αποκάλυψη – βόμβα έκανε στο σημερινό Δελτίο Ειδήσεων του Extra Channel ο Δ. Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ. …Μήπως θυμάστε το Σαμαρά να βγαίνει από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στις αρχές Φλεβάρη και να πανηγυρίζει δηλώνοντας ότι έσωσε τις επικουρικές συντάξεις από την τρόϊκα ?…*****
** **
*Μήπως έχετε απορία γιατί λίγες μέρες μετά, μέσα στο Eurogroup, χωρίς καμία αντίδραση από Ν.Δ., εγκρίθηκε μείωση επικουρικών συντάξεων (παρόλο τα σχετικά ταμεία δεν έχουν κανένα πρόβλημα και είναι απολύτως κερδοφόρα για πολλές ακόμη δεκαετίες) ??….*****
** **
*Η απάντηση είναι απλή….Ο ίδιος ο Σόϊμπλε προσήλθε στο Eurogroup κρατώντας στο χέρι ένα χαρτί με  τα ονόματα βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχει καταθέσει ο Χριστοφοράκος στις γερμανικές αρχές αναφορικά με τις μίζες της Ζήμενς, κι έκανε έναν ξεκάθαρο εκβιασμό » Ή δέχεστε να ΑΡΠΑΞΕΤΕ 300 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία των επικουρικών (ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ δηλαδή λεφτά εργαζομένων και εργοδοτών, που ΔΕΝ έχουν σχέση με το κράτος), ή εγώ δίνω τα ονόματα στη δημοσιότητα»….Και φυσικά αμέσως οι αρμόδιοι «έπραξαν τα δέοντα», ξεχνώντας παληκαρισμούς και θριαμβολογίες.*****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου