Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Το μνημόνιο το έχει ήδη καταγγείλει ο ελληνικός λαός» είπε ο Α. Τσίπρας


 «Το μνημόνιο το έχει ήδη καταγγείλει ο ελληνικός λαός» είπε ο Α. Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση Ευ. Βενιζέλου και Α. Τσίπρα, όπου με το πέρας της ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε δηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε να γίνει μία κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ και θα εφαρμόσει το μνημόνιο.
Την άρνηση μάλιστα ανέφερε ο κ. Τσίπρας την έχει δώσει όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ελληνικός λαός μέσω της ψήφου του την Κυριακή. «Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος είναι συνεπείς στις υπογραφές τους», τόνισε ο Α. Τσίπρας και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον Α. Σαμαρά για τα όσα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας στην ουσία πως χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα, που χρησιμοποιούσε σε βάρος του ο Γ. Παπανδρέου, πριν ακολουθήσει τον δρόμο των μνημονίων. «Οι δικοί μας συνομιλητές» πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν σταθεί στην Ελλάδα, ενώ οι συνομιλητές του κ. Σαμαρά είναι οι ομοϊδεάτες του, Μέρκελ και Σαρκοζί».
Μεταξύ άλλων, ο Α.Τσίπρας κάλεσε τον Φ. Κουβέλη να παραμείνει αυτή τη φορά σταθερός στις θέσεις και τις απόψεις του και να μην συνεργαστεί με μία κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ενώ κάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους να απαντήσουν, εάν θα λάβουν τα μέτρα που έχουν συμφωνήσει με τους δανειστές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου