Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ευ.Βενιζέλος: Συμπίπτουν οι απόψεις μου με τον Φ.Κουβέλη













)

18:40 «Βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στις απόψεις μας. Η πρόταση του κ. Κουβέλη συμπίπτει σχεδόν με την πρόταση μας. Το πρώτο βήμα της διδικασίας της διερευνητικής εντολής είναι αν όχι αισιόδοξο πάντως ένας καλός οιωνός» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για τη συγκρότηση κυβέρνηση. Αύριο θα συναντήσει τον πρόεδρο της ΝΔ και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την γ.γ. του ΚΚΕ του επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος, δηλαδή ότι δεν θα συμμετέχει σε κανένα σχηματισμό κυβέρνησης.



18:36
 «Προτείνω τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με πολιτικά φερέγγυα πρόσωπα που θα ενσωματώνει και θα σέβεται το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας» δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Φώτης Κουβέλης  είπε ότι «η αποστολή αυτής της κυβέρνησης, που θα έχει συγκεκριμένο δεσμευτικό πρόγραμμα και χρονικό ορίζοντα μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014, θα είναι διπλή : Πρώτον, να κρατήσει την χώρα μέσα στην ΕΕ και το ευρώ και δεύτερον, να ξεκινήσει την σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.



18:00 Σε εξέλιξη η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που βλέπει ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το τετ-α-τετ που είχε με τον Κάρολο Παπούλια. Αύριο στις 10.00 το πρωί αναμένεται να δει τον πρόεδρο της ΝΔ.



Ευ. Βενιζέλος: Δεν δηλώνω αισιόδοξος, αλλά υπεύθυνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου