Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Οι Anonymous ετοιμάζονται να διαρρεύσουν αρχεία εισπρακτικών εταιριών!




Το καλοκαίρι είχαμε δει επιθέσεις των Anonymous στην εταιρία evalue και το deface που είχε γίνει στη σελίδα της εταιρίας.

H κολεκτίβα των χακτιβιστών επιστρέφει και και στοχοποιεί την εταιρία για άλλη μια φορά. Τώρα
προειδοποιεί την εταιρία σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους εργαζομένους της. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση στο Facebook, πολύ σύντομα θα βγουν στη δημοσιότητα αρχεία που έχουν στην κατοχή τους οι Anonymous, από τις επιθέσεις του καλοκαιριού. Στα αρχεία περιλαμβάνονται οι βάσεις δεδομένων της εταιρίας, και στοιχεία εταιριών που έχουν εμπιστευθεί την evalue για είσπραξη οφειλών δείχνοντας έτσι πως δεν υπάρχει ασφάλεια στα συστήματα της εταιρίας!

Οι Αnonymous αυτή τη φορά τάσσονται στο πλευρό των εργαζομένων στην εταιρία, που εργάζονται σύμφωνα με την ανακοίνωση σε καθεστώς «τρομοκρατίας».

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσαν στο Facebook

Και μιας κ ξεκινησαμε πολεμο ας τον συνεχισουμε!!

Κεφαλαιο EValue: Ειχαμε αναφερθει κ το καλοκαιρι για οσους το θυμουνται. Μεγαλη εισπρακτικη εταιρια, με γραφεια στην Αθηνα και στην Βορεια Ελλαδα, με πανω από 400 εργαζομενους και με συνεργασιες με εταιριες όπως ο ΕΟΠΥΥ, Cosmote, Γερμανος, Eurobank, Emporiki Bank, Millenium bank κτλ. Απασχολει πανω από 400 εργαζομενους οι οποιοι εργαζονται σε καθεστως τρομου. Οι εργαζομενοι δεν προσλαμβανονται καν από την Evalue, αλλα μεσω άλλης εταιριας ονοματι Adecco, η οποια διαθετει το προσωπικο που προσλαμβανει στην Evalue. Συμβασεις που ανανεωνονται κάθε μηνα ώστε οι εργαζομενοι σε περιπτωση απολυσης να μην δικαιουνται αποζημιωσης, απειλες στους εργαζομενους για να πιασουν τους «στοχους» (πωλησεων και εισπραξεων), μισθοι των 280 ευρω, νεα παιδια που δουλευουν μονο part time (5 ωρο) ώστε να μην μπορουν να διεκδικησουν κανονικο μισθο κ επαναλαμβανω ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ. Δεν είναι τυχαιο που στο carrier.gr ανεβαζουν συνεχεια αγγελιες τους για θεσεις σε τηλεφωνικα κεντρα, μιας κ στο παραμικρο παραπονο εχεις φυγει. Το να αναφερθουμε στην πολιτικη τους για την εισπραξη ληξηπροθεσμων οφειλων είναι περιτο, γιατι ολοι γνωριζουμε το υφος και την τακτικη αυτων των εταιριων. Πληροφορουμε την αγαπητη εταιρια ότι εχουμε στοιχεια από την βαση δεδομενων της, στοιχεια που τους εχουν εμπιστευτει διαφορες εταιριες για την εισπραξη των οφειλων. Σε μερικες μερες θα είναι διαθεσιμα σε ολους σας. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!
Οι 8 ιδιοκτητες εισπρακτικων εταιριων στην Ελλαδα ενδεικτικα σας αναφερω ότι μοιραζονται κερδη 45 – 50 εκατ. Ευρω ετησιως.

Υπαρχουν τροποι να καταστρεψουμε καποιους οι οποιοι για δικο τους κ μονο οφελος πατανε κ σε εργαζομενους αλλα κ σε ανθρωπους που χρωστανε.
Αγαπητοι ιδιοκτητες της Evalue, ας βγαζατε λιγοτερα κ ας προσφερατε κατι παραπανω στα παιδια που δουλευουν εκει. Επισης ειμαστε πολύ περιεργοι αν μετα το ξεβρακωμα σας θα μιλατε ακομα με το ιδιο υφος στους οφειλετες.

Δεν ξεχναμε ότι με την συμπεριφορα σας οδηγησατε καποιους στην αυτοκτονια, όπως κ δεν ξεχναμε κ τα νταβατζιλικια που πουλατε σε ανθρωπους που δεν εχουν να πληρωσουν.
Πλεον καμια εταιρια που συμπεριφερετε αδικα δεν θα είναι ασφαλης.



update: Πριν λίγο στην σελίδα Anonymous #OpGreece οι χακτιβιστές ανέβασαν screenshot από την βάση δεδομένων σαν απόδειξη οτί κατέχουν μέρος των αρχείων της εταιρίας

Κλικ στην εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου