Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τρώγονται με τα ρούχα τους οι μπουνταλάδες πάνω από το Αιγαίο.



Τρώγονται με τα ρούχα τους οι μπουνταλάδες πάνω από το Αιγαίο και θα 'χουμε δράματα...Αφού μπήκαν στον Ε.Ε.Χ μας και κάνανε τις βόλτες τους με τα F-16 τους μετά παραπονέθηκαν γιατί τα Mirage μας τους κλείδωσαν στα ραντάρ όπλων τους..

Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr που αλίευσαν την είδηση από την εφημερίδα Ραντικάλ η ιστορία έχει ως εξής..
Το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πως F-16 που πετούσαν στον "διεθνή εναέριο χώρο"* του Αιγαίου, παρενοχλήθηκαν από μαχητικά αεροσκάφη της Ελλάδας που τα παρενόχλησαν κλειδώνοντας τα στο ραντάρ τους. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου, F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας εκτέλεσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου. 

Κατά την διάρκεια της πτήσης, δύο από αυτά και ενώ βρισκόταν ΒΔ της Μυτιλήνης και σε ύψος 9 χιλ. ποδιών, παρενοχλήθηκαν από δύο αεροσκάφη Μ-2000 της Ελλάδας, που τα κλείδωσαν για ένα λεπτό στα ραντάρ τους.


*"Διεθνή εναέριο χώρο" βέβαια οι μεμέτηδες που μάλλον δεν έχουν καλή γνώση γεωγραφίας.. θεωρούν ότι δεν είναι τούρκικο και ενώ στο δικό τους Ε.Ε.Χ απειλούν με κανόνες εμπλοκής τον δικό μας τον βαφτίζουν "διεθνή".... Πάλι καλά να λένε οι τουρκαλάδες που τα παιδιά των Mirage που ήταν στο readiness εκείνη τη μέρα δεν ξαμόλησαν κανένα (πύραυλο) Magic προς τα τουρκικά F-16 και μετά να κάνουνε παρέα με τις τσιπούρες στο πάτο της θάλασσας. Και τότε πραγματικά θα είχαν δίκιο οι της Ραντικάλ να κλαίγονται και να παραπονιούνται... 

Άμυνα Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου