Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Με «αόρατα» μη επανδρωμένα αεροσκάφη προειδοποιεί το Ιράν το Ισραήλ



 


Εκατοντάδες νέα ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προειδοποίησε πως θα εξαπολύσει εναντίον του Ισραήλ, εάν προκληθεί, ο διοικητής των ιρανικών δυνάμεων πολιτοφυλακής Mohammad Reza.

«Οι σιωνιστές θα πρέπει να περιμένουν εκατοντάδες νέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη 25 διαφορετικών μοντέλων με νέα τεχνικά συστήματα, τα οποία δεν ξέρουν πως να τα αντιμετωπίσουν», είπε ο ταξίαρχος. Στις 18 Οκτωβρίου έγινε γνωστό, πως οι μεγαλύτερες κοινές ασκήσεις των δυνάμεων της αντιπυραυλικής άμυνας και αεράμυνας των ΗΠΑ και του Ισραήλ θα διεξαχθούν τέλη Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου. Οι ασκήσεις με την κωδική ονομασία «Σκληρή πρόκληση – 12» θα κρατήσουν περίπου τρεις εβδομάδες με την συμμετοχή των 3500 αμερικανών στρατιωτικών και 1000 ισραηλινών στρατιωτών.

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλή Χαμενέι δήλωσε σήμερα, ότι αν το Ισραήλ τολμήσει να εξαπολύσει χτύπημα στο Ιράν, το εβραϊκό κράτος θα δεχτεί «κεραυνοβόλα απάντηση». Ο Χαμενέι πρόσθεσε ότι η πεποίθηση της διεθνούς κοινότητας ότι το Ιράν προωθηθεί την κατασκευή πυρηνικού όπλου, βασίζεται στο ψέμα. Επίσης είπε ότι η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες μ΄αυτό τον τρόπο επιδιώκουν να «αποσπάσουν την προσοχή της κοινωνίας από τα οικονομικά προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου