Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΨΥΧΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!



 

APELPISIA
Ενώ ομολογεί ότι οι Έλληνες ματώνουν και τα μέτρα θα εντείνουν την ύφεση και τις αυτοκτονίες, ρίχνει την χαριστική βολή.
του Μάκη Βραχιολίδη
«Το νέο πακέτο μέτρων θα εντείνει τις υφεσιακές επιπτώσεις στην οικονομία»! Τάδε έφη ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μηταράκης!!!
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά τη προχθεσινή συνάντησή του με την Άγκελα Μέρκελ, δήλωσε: «Οι Έλληνες ματώνουν αλλά είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο ευρώ»! Δηλαδή Α. Σαμαρά, για λογαριασμό του λαού και ερήμην αυτού αποφάσισες, να στείλεις και άλλους συμπατριώτες μας στην κόλαση; Επί τρία χρόνια βαθιάς ύφεσης της οικονομίας, πάνω από τρεις χιλιάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει. Ελέω ευρώ. Κι εσύ Α. Σαμαρά, ερμηνεύοντας τον λαό, αποφασίζεις ότι η χώρα είναι ...αποφασισμένη να χάσει και άλλες ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να παραμείνει στο ευρώ; Πού διάολο σπούδασες τέτοια οικονομία, για την ανάπτυξη της οποίας, λες ότι πασχίζεις; Κυρίως όμως, ανθρωπιά κι αισθήματα δεν έχεις μέσα σου; Φιλότιμο, τσίπα και κόκκο φιλοπατρίας δεν διαθέτεις; Ενώ γνωρίζεις ότι τα μέτρα των 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που σε διέταξε να πάρεις η Μέρκελ, θα ισοπεδώσουν την οικονομία, θα καταστρέψουν τις εναπομείνασες ζώσες επιχειρήσεις και θα αυξήσουν τις αυτοκτονίες (το επισήμανε και ο δικός σου υπουργός), ενσυνείδητα διαπράττεις το έγκλημα!
Αντώνη Σαμαρά, είσαι ηθικός αυτουργός όλων των αυτοκτονιών που σημειώνονται στην χώρα. Αυτοκτονούν οι Έλληνες γιατί μένουν άνεργοι. Γιατί όσο κι αν πασχίζουν, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Ή μάλλον υπάρχουν για τους αλλοδαπούς! Νιώθουν άχρηστοι, ταπεινωμένοι και τελικά αποφασίζουν είτε να στρέψουν το όπλο στον κρόταφό τους είτε να φουντάρουν στο κενό! Για την ανεργία, που ως τσουνάμι θα σαρώσει όλες τις ελληνικές οικογένειες, θα ευθύνεσαι αποκλειστικά εσύ, Α. Σαμαρά.
ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Μόλις προχθές, το γραφείο τύπου της ΝΔ εξέδωσε δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο, τo 25% των ανδρών και το 33% των γυναικών πάσχουν από σοβαρή κατάθλιψη. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "στη χώρα μας, η κατάθλιψη λαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά μιας ανεξέλεγκτης επιδημίας με τραγική αύξηση του φαινομένου των αυτοκτονιών. Υπολογίζεται ότι το 25% των ανδρών και το 33% των γυναικών (περίπου 850 χιλ. Έλληνες και 1.1 εκατ. Ελληνίδες) πάσχουν από ήπια έως σοβαρή κατάθλιψη. Η χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων έχει σημειώσει άνοδο κατά 35% σε σχέση με το 2006, ενώ με την εκδήλωση της οικονομικής κρίσης το 2008 παρατηρείται ότι το καταγεγραμμένο ποσοστό επικράτησης ενός καταθλιπτικού επεισοδίου αυξήθηκε από 3.3% σε 8.2% για το 2011. Κοινή συνισταμένη των σχετικών διεθνών μελετών αποτελεί η διασύνδεση της οικονομικής δυσχέρειας με την αύξηση των πιθανοτήτων εμφάνισης καταθλιπτικών συμπτωμάτων".
Αυτά, τα επισημαίνεις κ. Σαμαρά, τα επιβεβαιώνει η ΝΔ, ωστόσο μένεις κτηνωδώς απαθής και προχωράς στην επιβολή των πρωτοφανών μέτρων των 13,5 δις ευρώ που θα εξωθήσουν στην αυτοκτονία ακόμη περισσότερους Έλληνες και θα ρίξουν στην κατάθλιψη πάνω από το 50% του πληθυσμού! Σαμαρά πραγματοποιείς εν ψυχρώ την εξόντωση του λαού.
Παρακάτω, αφιερώνουμε στον ...Έλληνα Πρωθυπουργό, μερικές από τις αυτοκτονίες Ελλήνων και Ελληνίδων (ή απόπειρες αυτοκτονίας), που οδηγήθηκαν στην απονενοημένη πράξη, είτε λόγω αδυναμίας να βρουν δουλειά είτε γιατί η κρίση έφερε την κατάθλιψη και την απελπισία στις οικογένειές τους.
ΣΕ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!
Οκτώβριος 2012
Δεν άντεξε την ανεργία η 26χρονη από τον Αυλώνα και αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του πατέρα της στα σκαλιά του σπιτιού της. Η άτυχη αυτόχειρας, αναζητούσε επί μεγάλο διάστημα εργασία αλλά δεν έβρισκε. Παρά τους τίτλους πανεπιστημιακών σπουδών που κατείχε, έφτασε μέχρι του σημείου να αναζητήσει δουλειά σε πιτσαρία! Η απάντηση που πήρε; «Δενμ απασχολούμε Έλληνες στην επιχείρησή μας αλλά μόνον αλλοδαπούς»!!! Γι' αυτό τον λόγο αυτοκτόνησε κ. Σαμαρά!
15χρονη αυτοκτόνησε πηδώντας από αερογέφυρα στην περιοχή Σκύδρας!
Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια της αυτοκτονίας της νεαρής κοπέλας. Θεωρείται όμως ως πιθανή αιτία η οικονομική κρίση.
Νοέμβριος 2010
Τραγωδία με θύμα έναν 27χρονο που έψαχνε για δουλειά έναν ολόκληρο χρόνο - Οι γονείς του, κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο..
Ο 27χρονος, από χωριό της Πεδιάδος, έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (18-11-2010). Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.
Ιούλιος 2011
Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του και καρφώνοντας το μαχαίρι στην κοιλιά του, επειδή δεν άντεχε τον βραχνά της ανεργίας! Ο λόγος, για έναν 39χρονο από τα Ψαχνά Ευβοίας που προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής του εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο.
Δεκέμβριος 2010
«Δεν αντέχω την αναδουλειά. Δεν μπορώ άλλο. Γι' αυτό και θέλω να με συγχωρήσετε»
«Δεν φταίει κανένας. Αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου, γιατί δεν αντέχω την αναδουλειά. Δεν μπορώ άλλο. Γι' αυτό και θέλω να με συγχωρήσετε αδέλφια, ξαδέλφια, ανίψια φίλοι... μάνα. Σας χαιρετώ με αγάπη. Δεν θέλω να με κλάψετε, θέλω να γελάτε».
Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που έγραψε ο 52χρονος οικοδόμος που βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό απαγχονισμένος σε μία από τις κεντρικότερες γέφυρες της περιοχής της Ακράτας.
Αύγουστος 2012
Λύγισε κάτω από το βάρος των οικονομικών προβλημάτων που δεν τον άφηναν να πάρει ανάσα, ένας 45χρονος στην ακριτική Σύμη και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας σε ένα ποτάμι! Για περισσότερο από ένα χρόνο δεν έβρισκε δουλειά και τα λιγοστά έσοδα της συζύγου του, που εργάζεται μόνο το καλοκαίρι, δεν επαρκούσαν για να ζήσουν τα τρία παιδιά τους!
Αντώνη Σαμαρά, μα είσαι πραγματικά τόσο αναίσθητος; Θα συνεχίσεις το έγκλημα; Εν ονόματι του ευρώ και των δοσιλογικών υπογραφών σου στην Μέρκελ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου