Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ;




ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΪΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ" ΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ - ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ!
Στο προηγούμενο άρθρο μας για την ανήθικη και χυδαία επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι αντιχριστιανικοί και ανθελληνικοί κύκλοι στον Πατέρα Παϊσιο και την Ορθοδοξία γενικότερα, κανείς από τους δήθεν "ψαγμένους" της "σάτιρας χωρίς όρια" δεν κατάφερε να αντικρούσε τα όσα γράφαμε: Μονάχα ύβρεις και ειρωνίες είδαμε στα σχόλιά τους, χαρακτηριστικό του - ποταπού - επιπέδου τους.
Επανερχόμαστε λοιπόν στους πραγματικούς λόγους που γίνεται αυτή η επίθεση, σ' ένα χρονικό σημείο που ο απλός Έλληνας πολίτης επιστρέφει στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία, κουρασμένος και απογοητευμένος από τον υλιστικό τρόπο ζωής των "άθεων", που καταρρέει με πάταγο!
Γιατί λοιπόν διάλεξαν να στοχοποιήσουν τον Μοναχό Παϊσιο Αγιορείτη;
- Πρώτα απ' όλα, επειδή ο ίδιος έζησε μια ζωή γεμάτη στερήσεις, απόλυτα φτωχική και χωρίς να προκαλέσει ποτέ κανέναν: Αυτό χαλάει το "προοδευτικό" παραμυθάκι περί "χοντρών παπάδων με λεφτά και Μερσεντές", όπως βέβαια και τον έτερο μύθο περί "αμύθητης εκκλησιαστικής περιουσίας που τρώνε οι παπάδες"!
Δεν αντέχουν οι υβριστές του, να τον βλέπουν ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ, ΧΙΛΙΟΦΟΡΕΜΕΝΟ ΡΑΣΟ σε κάθε φωτογραφία!
Ενοχλούνται όταν αντικρύζουν την ταπεινή Καλύβη του, που δεν είχε ούτε...πισίνες, ούτε τζακούζια, ούτε σουίτες, όπως νομίζουν αυτοί οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι για το Άγιον Όρος!
- Δεύτερον, διότι ο Γέροντας Παϊσιος ήταν φλογερός Πατριώτης! Όχι "φασίστας" και τις γνωστές καραμέλες των διεθνιστών αντίχριστων, αλλά ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! Πολέμησε στον Εμφύλιο ως Ασυρματιστής, όπου διακρίθηκε για την αυτοθυσία του να πηγαίνει πάντα στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να μην κινδυνεύουν οι φαντάροι που είχαν οικογένειες! Έκανε συνολικά 5 χρόνια θητεία (!!!), ενώ οι υβριστές του είτε έβγαλαν...τρελόχαρτο για να την αποφύγουν, είτε έβαλαν βύσμα για να περάσουν καλά!
- Προέβλεψε πολλά και διάφορα, που σήμερα επιβεβαιώνονται! Αυτό τους ενοχλεί απίστευτα! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το "Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους κυνηγήσει"; Το άλλο "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε";;;
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αναφέρουμε μόνο ό,τι από αυτά που είπε έχει ΗΔΗ επιβεβαιωθεί! Διότι μίλησε π.χ και για τον διαμελισμό της Τουρκίας! Τι έχουν να πουν τώρα οι υβριστές του, που όλο και περισσότεροι επικροτούν ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;
- Μιλούσε πάντα με απλό λόγο, κατανοητό από όλους, αγράμματους και σπουδαγμένους: Αυτό δεν το αντέχουν οι δήθεν "κουλτουριάρηδες"! Να μιλάει στην καρδιά και το μυαλό των ανθρώπων, κάθε ηλικίας και μόρφωσης, ένας αγράμματος καλόγερος! Κι εκείνους, τους...πνευματικούς ανθρώπους - τρομάρα τους! - να τους φτύνουν και να νομίζουν ότι...βρέχει!
- Επίσης, όπως ήδη αναφέραμε, είχε ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ! Δεκάδες προσκυνητές επισκέπτονται καθημερινά την Καλύβη του στο Άγιον Όρος, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι! ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΛΑΟΥ προσκύνησαν στον τάφο του στη Μονή Σουρωτής τον Ιούλιο, στο Μνημόσυνό του!
Είναι εμφανές πως η συγκεκριμένη οικτρή μειοψηφία - που έχει το θράσος να μιλάει για δημοκρατία, όταν δεν σέβεται τον πρώτο και απαράβατο όρο της, δηλαδή την αρχή της πλειοψηφίας! - θέλει να μας μεταδώσει τον σκοταδισμό της, την ανωμαλία της και τον μηδενισμό της!
Ε, λοιπόν, δεν θα τους το επιτρέψουμε! Ο βίος, οι λόγοι και οι νουθεσίες του Γέροντος Παϊσίου και άλλων φωτισμένων Πατέρων της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Εκκλησίας μας, δείχνουν σε όλους μας τον σωστό δρομο και μας καθοδηγούν! Κι έχουμε χρέος να τους μελετάμε και να εφαρμόζουμε τα διδάγματά τους στη ζωή μας!
Αυτή, είναι η καλύτερη και πλέον αποστομωτική απάντηση στους ασχημονούντες υβριστές της Πίστης μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου