Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

H έλευση της «Κυρίας» των προσκυνημένων δοσιλόγων.



68 χρόνια μετά το βομβαρδισμό των Αθηνών από τα χιτλερικά στούκας, επισκέπτεται η αρχιτέκτων-σχεδιάστρια  της ελληνικής γενοκτονίας την πρωτεύουσα των εξαθλιωμένων. Έρχεται να δώσει προσωπικά τη χαριστική βολή στο κουφάρι του Ελληνικού Έθνους. 

Οι σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή, καλούν  το λαό των ντροπιασμένων φοβιτσιάρηδων  να πανηγυρίσουν την έλευση της Κυρίας Των.
Οι επί 38 χρόνια επαγγελματίες ψεύτες πολιτικοί καλούν το λαό να συγχωρέσει και να ξεχάσει τους νεκρούς του, την πείνα του, την ανεργία του, τη δυστυχία του και την ταπεινωσή του.                Τα άξια παιδιά του Τσολάκογλου καλούν το λαό να χειροκροτήσει την Κυρία δολοφόνο της σημερινής ελπίδας του για το όνειρο  ενός καλύτερου αύριο. 

Η Κυρία έρχεται για να τα πάρει όλα,  πληρώνοντας με ψευδαισθήσεις. Οι Εφιάλτες που την υποδέχονται δεν έχουν ψυχή στην καρδιά τους. Είναι τα δίποδα καθίκια που δεν τα γέννησε μάνα αλλά  ύαινα, που δεν τους αρκούν πλέον τα 30 αργύρια της προδοσίας τους αλλά θέλουν να δουν  και το αίμα των ειλώτων να ρέει.

Εσύ που έθαψες το συγγενή ή το φίλο σου, εσύ που κλαις γιατί δεν μπορείς να θρέψεις το παιδί σου, εσύ, ο άνεργος, ο άστεγος, ο αβοήθητος άρρωστος, εσύ που είδες να σου κλέβουν το σπίτι σου και το κομπόδεμα που έκανες με τον ιδρώτα σου, εσύ που έχασες την αξιοπρέπεια σου και συνήθισες να τρως τα χαστούκια τους και να σκύβεις το κεφάλι, επαναστάτησε κατά της κατάντιας σου και νίκα  το φόβο σου.
Γίνε κυρίαρχος του εαυτού σου και δείχτους ότι δεν σε τρομάζουν. Πάρε την μοίρα της ζωής σου στα δικά σου  χέρια.
Εσύ που θέλεις να ονομάζεσαι Έλληνας, συμπεριφέρσου σαν Έλληνας. Εσύ είσαι  η πατρίδα, εσύ είσαι η Ελλάδα.
Η Κυρία αντιπροσωπεύει ένα βάρβαρο λαό που φημίζεται για τη απάνθρωπη θηριωδία του και την ελεεινή θρασυδειλία του.
Οι τάφοι των νεκρών μας στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, στην Κρήτη και στις εκατοντάδες άλλες γωνιές της Πατρίδας, μας υπενθυμίζουν ότι οι δολοφόνοι  τους ποτέ δεν ζήτησαν συγνώμη ή  τιμωρήθηκαν και ποτέ  δεν τίμησαν την υπογραφή τους στα γραμμάτια που μας έδωσαν και σαν να μην έφτανε αυτό, τα παιδιά τους μας χλευάζουν και μπήκαν τώρα απρόσκλητοι στο σπίτι μας και βιάζουν το μέλλον των  παιδιών μας. 

ΟΧΙ στην Κυρία και στην έλευσή της. ΟΧΙ στην εθνική κατρακύλα
Η Κυρία και ο λαός της, 68 χρόνια μετά το τέλος του τελευταίου μεγάλου πολέμου, έβαψαν πάλι με ελληνικό αίμα τα χέρια τους. Είναι εγκληματίες πολέμου και δεν τους συγχωρούμε αλλά τώρα απαιτούμε να στηθούν οι νέες «Νυρεμβέργες» και να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη

Την Τρίτη, 09.10.2012 στις 18.00 μμ. , οι περήφανοι Έλληνες συγκεντρώνονται μπροστά στην πρεσβεία των Βαρβάρων στην Αθήνα και στα προξενεία τους στη Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Σάμο, Ηράκλειο,Χανιά, Ηγουμενίτσα, Βόλο, Χανιά, Κομοτηνή και βροντοφωνάζουν στην Κυρία το  «ΟΧΙ» και τη στέλνουν μαζί με τα κοπρόσκυλα της στην Ελλάδα… στο διάολο! 
Μας ενώνει ότι μας χώριζε. 
Εμείς είμαστε ο λαός. Εμείς είμαστε η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου