Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

«Αστακός» το Άγιον Όρος εν όψει της επίσκεψης Πούτιν

«Αστακός» το Άγιον Όρος εν όψει της επίσκεψης Πούτιν

Μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται στο το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιον Όρος εν όψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 28 Μαΐου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, ήδη 70 άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ρώσου προέδρου βρίσκονται στη μονή, η οποία έχει κλείσει για άλλους επισκέπτες.
Οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Πούτιν έχουν εγκαταστήσει «κόφτες» των τηλεπικοινωνιών, που διακόπτουν τις επικοινωνίες σε μεγάλη απόσταση.
Μάλιστα, κάποια μέλη από τους επονομαζόμενους «Λύκους της Νύχτας» έχουν ήδη περάσει στο Άγιον Όρος, χωρίς τις μηχανές τους.
Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου έχει καθαρά προσκυνηματικό χαρακτήρα και εκείνες τις ημέρες θα βρίσκεται ήδη στο Άγιο Όρος και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος.

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου