Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΑΤΟ : ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…ΧΑΡΑ!

genikos-grammateas-nato-sto-egeo-ola-ine-miachara

Όχι μόνο δεν ανέφερε τίποτα για τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, κ Jeans Stoltenberg, παρά την λεπτομερή ενημέρωση που είχε από ελληνικής πλευράς, αλλά επέδωσε και τα εύσημα στην Τουρκία γιατί όπως ισχυρίστηκε, συμβάλλει στην ειρήνη και στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην περιοχή. Μάλιστα!
Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ μιλώντας ο Jeans Stoltenberg σήμερα στις Βρυξέλες στην συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, τόνισε πως η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο εξασφάλισε την ηρεμία και το σταμάτημα της ροής των παράνομων προσφύγων, παρά του ότι μόλις χτες είχαμε νέο ναυάγιο.
Εκείνο όμως που είναι εξοργιστικό, είναι ότι ο κύριος αυτός ανέφερε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τις ακτοφυλακές της Ελλάδας και της Τουρκιάς και… αναμεταξύ τους και ότι με την συνεργασία αυτή εξασφαλίζεται η ειρήνη στην περιοχή, ενώ το Αιγαίο απολαμβάνει την ασφάλεια χάριν της παρουσίας του ΝΑΤΟ.
Πέρα τούτου δεν παρέλειψε να επαινέσει την Τουρκία αναφέροντας τον σημαντικό της ρόλο στην καταπολέμηση των… Τζιχαντιστών, (!!!) και ότι είναι η σημαντικότερη δύναμη που… πολεμά την τρομοκρατία.
Με λίγα λόγια για τον Jeans Stoltenberg δεν υπάρχει καμία τουρκική προκλητικότητα σε όλο το μήκος και τα πλάτος του Αιγαίου και όλα είναι μια…χαρά!
Αλλά τι περίμενε κανείς από αυτόν!
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου