Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Στην Γερμανία συσσωρεύεται ταχέως όλος ο πλούτος της Ευρώπης οδηγώντας σε πρόωρη διάλυση την ΕΕ

Στην Γερμανία συσσωρεύεται ταχέως όλος ο πλούτος της  Ευρώπης οδηγώντας σε πρόωρη διάλυση την ΕΕ

Η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Κάτω Χώρες μαζί έχουν πληθυσμό 336 εκατομμύρια κατοίκους  συνολικά.
Οι Σούπερ πλούσιοι αποτελούν λιγότερο από το 0,3 τοις εκατό του συνόλου και είναι οι περισότεροι στην Γερμάνια .
Αντίθετα, 50 εκατομμύρια κάτοικοι αυτών των 6 χωρών, ή  το 15 τοις εκατό του συνόλου, θεωρούνται ως φτωχοί με   το εισόδημα  τους να είναι κάτω από τις 10 χιλιάδες ευρώ. 
Οι δισεκατομμυριούχοι στην Βρετανία είναι περίπου 217.000, ή  το 0,7 τοις εκατό των πολιτών , ενώ 5000 από αυτούς διαθέτουν  εισόδημα της τάξης των 2 εκατομμυρίων λιρών.
Στην Ιταλία,  εκείνοι που δηλώνουν εισόδημα σε πάνω από € 200.000 αποτελούν  μόνο το  0,2 τοις εκατό του συνόλου, περίπου 78 χιλιάδες άτομα. Ενώ  32 χιλιάδες άνθρωποι δηλώνουν εισόδημα άνω των € 300.000.
Στην Ισπανία η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Μόνο 5.000 άνθρωποι ισχυρίζονται ότι διαθέτουν εισόδημα άνω των  € 600.000.
Στην Γερμανία συσσωρεύεται ταχέως όλος ο πλούτος της  Ευρώπης οδηγώντας σε πρόωρη διάλυση την ΕΕ - Εικόνα0
Αν αναλύσουμε την  κατάταξη , η Γερμανία προηγείται  με 345 χιλιάδες πλούσιους, ή 0,9 τοις εκατό του συνόλου, ενώ 15000 γερμανικές οικογένειες ισχυρίζονται ότι διαθέτουν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.
Στη Γαλλία το ποσοστό αυτό είναι στο 0,4 τοις εκατό και μόνο 93 άτομα δηλώνουν εισόδημα  € 9.000.000. Στις Κάτω Χώρες, η κατάσταση φαίνεται να είναι πιο ισορροπημένη.
Ενώ 5,4 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αγγλία δηλώνουν εισόδημα μεταξύ 100 και € 200.000, κάτι που αποτελεί το 11 τοις εκατό του συνόλου. Στην Ιταλία το ποσοστό αυτό καθορίζεται σε 0,8 τοις εκατό, στην Ισπανία στο 1,1 τοις εκατό.
Η Ιταλία κατέχει το ρεκόρ των ατόμων με τα χαμηλότερα εισοδήματα μεταξύ αυτών των 6 χωρών, όπου 13 εκατομμύρια Ιταλοί έχουν εισόδημα κάτω  από 10 χιλιάδες ευρώ.
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα  ότι  οι Γερμανοί συσσωρέουν ταχέως  όλο το «χρήμα» της Ευρώπης, ενώ η νότια Ευρώπη , Ιταλία, Ισπανία και φυσικά η Ελλάδα «πεινάνε»και θα συνεχίσουν να«πεινάνε» .
Σε αυτό το υπερκράτος των Ηνωμένων πολιτειών της Ευρώπης οι χώρες αυτές μαζί με την Ελλάδα, σύμφωνα με τα γερμανικά σχέδια θα αποτελούν τους «δούλους» του Νότου , οι οποίοι θα διυλεύουν στις ειδικές οικονομικλές ζώνες για να  πλουτίζουν και άλλο οι Γερμανοί βιομήχανοι.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο, σύμφωνα με  διεθνείς  αναλυτές θα διαλύσει το «σάπιο οικοδόμημα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μάλιστα λίαν συντόμως.
Αυτή η μονόπλευρη μετακίνηση της ροής του χρήματος αποτελεί   σαφέστατη “αιτία πολέμου» μέσα στην ίδια  την Ένωση.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου