Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η ΕΕ οδηγείται σε πόλεμο με την Ρωσία – Διαβάστε τι ειπώθηκε στις Βρυξέλλες



Δυστυχώς στον πυρήνα της ΕΕ βρίσκονται άτομα, τα οποία έχουν κατά τα φαινόμενα εντολές να οδηγήσουν την Ευρώπη σε απόλυτη ρήξη με την Ρωσία, παίρνοντας το μέρος των ΗΠΑ εν όψει και του παγκοσμίου πολέμου που πλησιάζει.
Έτσι αντί να προωθείται η συνεργασία με την Μόσχα, επικρατεί η αντιρωσική ρητορική.
Μάλιστα δεν διστάζουν τα βάλουν στο ίδιο τσουβάλι την Ρωσία με το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο αποτελεί όμως δημιούργημα της Δύσης και οι Ρώσοι είναι οι μόνοι που στην Συρία το πολέμησαν πραγματικά.
Έτσι, με μία καινοφανή και πολύ περίεργη, σε ό,τι αφορά την σκοπιμότητα της, πρόταση Ψηφίσματος , που κατατέθηκε πρόσφατα στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής για έγκριση, η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου κατηγορεί την Ρωσία και το…Ισλαμικό Κράτος ότι, έχουν εξαπολύσει, εκ παραλλήλου, έναν «πληροφοριακό πόλεμο» προπαγάνδας εναντίον της ΕΕ.
Η εν λόγω πρόταση κατατέθηκε από την Πολωνέζα ευρωβουλευτή Αννα Ελζμπιέτα Φοτούγκα, της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.
«O πληροφοριακός πόλεμος με στόχο τη Δύση ξεκίνησε από τη Σοβιετική Ένωση και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της σύγχρονης πολεμικής που έχει στόχο όχι μόνο τους εταίρους της ΕΕ αλλά και όλα τα κράτη μέλη και τους πολίτες της, ανεξάρτητα από την εθνικότητα ή τη θρησκεία του», υποστηρίζεται στην εν λόγω έκθεση και κατά ασύνδετο και παράδοξο τρόπο, αναφέρεται ότι
«Η ρωσική στρατηγική επικοινωνίας συνοδεύεται από πολυάριθμα περιστατικά, μεταξύ άλλων τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο στην Εσθονία το 2007, τον πόλεμο στη Γεωργία το 2008, την παραπληροφόρηση έπειτα από το αεροπορικό δυστύχημα στο Σμολένσκ το 2010 και την κατάρριψη της πτήσης MH-17 το 2014 καθώς και, σε πρωτοφανή κλίμακα, κατά την προσάρτηση της Κριμαίας, την επίθεση κατά της Ουκρανίας και, πιο πρόσφατα, τη μεταναστευτική κρίση».
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου