Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Τα τινάζει όλα στον αέρα η Τουρκία: Απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση με…



Με τι απειλεί η Τουρκία την Ευρωπαϊκή Ένωση; Τι συνέβη;
Έτοιμη να «τινάξει» τα πάντα στον αέρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα με την συμφωνία στην οποία έχει επέλθει με αυτήν παρουσιάζεται η Τουρκία.
Η Τουρκία μπορεί να αναστείλει όλες τις συμφωνίες της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, περιλαμβανομένης και της τελωνειακής ένωσης, εάν η ΕΕ συνεχίσει να εφαρμόζει «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στις συνομιλίες της με την Άγκυρα, δήλωσε σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η εφαρμογή της συμφωνίας ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία με στόχο την ανακοπή της ροής προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη συναντά προσκόμματα, εξαιτίας των διαφωνιών για τον αντιτρομοκρατικό νόμο, για τον οποίο η Ένωση ζητεί να εναρμονισθεί με τα ευρωπαϊκά μέτρα.
Το νέο οικονομικό μοντέλο της Τουρκίας θα βασίζεται στην παραγωγή, με την αμυντική βιομηχανία να αποτελεί τον πυρήνα της τουρκικής οικονομίας, δήλωσε επίσης ο Γιγίτ Μπουλούτ διευκρινίζοντας ότι η κατεύθυνση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης θα διατηρηθεί, ανεξάρτητα από τη σύνθεση του νέου οικονομικού επιτελείου της τουρκικής κυβέρνησης.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου