Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ!!! ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ!!!



Άστραψε και βρόντηξε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, μόλις πληροφορήθηκε την αιφνίδια επίθεση των Τζιχαντιστών και Τουρκόφωνων που έγινε στις περιοχές της Laziye και Ταρτούς στην Συρία, όπου βρήκαν τον θάνατο 130 άμαχοι.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, την έντονη οργή του Πούτιν προκάλεσε η αιφνίδια και αιματηρή επίθεση των Ισλαμισμών σε περιοχές της βορειοδυτικής Συρίας που ελέγχονται από το συριακό καθεστώς, σκορπώντας τον θάνατο πριν αποχωρήσουν εσπευσμένα.
Ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον Σύριο πρόεδρο Άσαντ ενώ το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι τουλάχιστο 130 άμαχοι σκοτωθήκαν από τις επιθέσεις των ισλαμιστών και καταδίκασε την επίθεση σαν άλλη μια βάρβαρη και βρώμικη ενέργεια των δολοφόνων Ισλαμιστών που όμως πολύ γρήγορα θα τιμωρηθεί.
Ιδιαίτερα απειλητικός ήταν ο ίδιος ο Πούτιν, που υποσχέθηκε στο συλλυπητήριο τηλεγράφημα του ότι θα κάνει το παν για να τιμωρήσει τους δολοφόνους που δρώντας ύπουλα στην περιοχή προέβηκαν σε άλλη μια σφαγή του άμαχου πληθυσμού.
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου