Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η «ρωσική» ΕΕ που θα υποτάξει την Γερμανία και θα δίνει στους Ευρωπαίους διέξοδο από την εφιαλτική συμφωνία της ΤΤΙΡ



«Είναι  απαραίτητο να δημιουργηθεί μια ζώνη συνεργασίας από τον Ατλαντικό μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν και τάραξε τα νερά του παγκόσμιου γεωοικονομικού συστήματος, που ελλέγχουν οι ΗΠΑ .  
Ο «Τσάρος» της αχανούς ρωσικής επικράτειας παρουσίασε στην ουσία  το σχέδιο για την οικοδόμηση μιας τεραστίου διαστάσεως οικονομικής   περιοχής, που ξεκινά από τον ον Ατλαντικό και φτάνει έως την περιοχή του Ειρηνικού, με σκοπό την  οικονομική και ανθρωπιστική συνεργασία.
Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι αυτός ο «χώρος» αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την « εναρμόνιση των διαδικασιών της  Ευρωπαϊκής  και Ευρασιατικής ολοκλήρωσης», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
Μίλησε επίσης για μια συνεργασία σε μια  περιοχή η οποία θα πρέπει να βασίζεται στην «αρχιτεκτονική της ισότητας και της αδιαίρετης ασφάλειας».
Σύμφωνα με τον Πούτιν, το έργο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις σημερινές συνθήκες, ειδικά όταν η Ευρώπη αντιμετωπίζει έναν αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλα κέντρα επιρροής.
Ο Πρόεδρος υπενθύμισε ότι κατά τη σύνοδο κορυφής Ρωσίας-ASEAN, η οποία έλαβε χώρα πρόσφατα στο Σότσι, οι δύο πλευρές «συζήτησαν εποικοδομητικά με τους εταίρους όλα  τα τρέχοντα διεθνή θέματα, τις προοπτικές και  τα έργα ολοκλήρωσης και  συνεργασίας στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού».
«Είναι σαφές ότι για να εξασφαλίσει  η» γηραιά ήπειρο μια άξια θέση στη νέα διεθνή πραγματικότητα πρέπει  να είναι ενωμένη με όλες  τις ευρωπαϊκές χώρες , συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας»,  δήλωσε ο Πούτιν σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ελληνική εφημερίδα «Καθημερινή».
«Για να επιστρέψουν ΕΕ και Ρωσία  στο δρόμο της πολύπλευρης συνεργασίας, είναι απαραίτητο  να εγκαταλειφθεί η λογική του κακού», αλλά και  του παιχνιδιού με μόνο έναν που θα επωφελείται , στην πραγματικότητα, όλοι πρέπει να λάβουν  υπόψη τους τις  απόψεις και τα συμφέροντα του άλλου», τονίζει ο ίδιος .
Επισκεπτόμενος την χώρα μας ο Ρώσος Πρόεδρος παρουσιάζει σε πρώτη δημοσιογραφική μετάδοση το δικό του σχέδιο για την Ευρώπη , σύμφωνα με το οποίο οι Γερμανοί « θα κάτσουν στα αυγά τους» , και όλες οι υπόλοιπους  χώρες θα αποτελέσουν μια νέα ευρωπαική  δομή.
Από το Βλαδιβοστόκ έως την Λισαβόνα θα οικοδομηθεί η νέα Ευρώπη , η οποία θα έχει «αποβάλει» την αμερικανική και την βρετανική παρουσία, συγκροτημένη σε μία νέα υπερδύναμη.
Αυτό είναι το σχέδιο του Βλαδίμηρου για την ήπειρο μας  , το οποίο θα αποτελέσει το κύριο διακύβευμα της παγκοσμίου συρράξεως με τις ΗΠΑ που είναι «ante posrtas».
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου